مواد لازم و آموزش سیب زمینی نودلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سیب زمینی نودلی
سیب زمینی نودلی یکی از فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که میتوان به روشهای مختلف آن را درست کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سیب زمینی نودلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سیب زمینی نودلی |
|
سیب زمینی | ۴ عدد |
فلفل قلمی | ۱ عدد متوسط |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
آرد برنج | ۵ قاشق غذاخوری |
رشته نودل | ۲ بسته |
آب | ½ لیوان |
آرد | ½ لیوان |
فلفل سیاه، پودر پابریکا و نمک | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
آموزش سیب زمینی نودلی
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی نودلی خوشمزه، ابتدا سیب زمینیها را خوب شسته و در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. سپس آبی اضافه میکنیم که سیبزمینیها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
مرحله دوم
حالا باید بگذاریم سیبزمینیها در آب جوش بمانند تا پخته و نرم شوند. بعد از پخت، آنها را از قابلمه خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سیبزمینیها را در یک کاسه رنده کرده و فلفل را شسته و به صورت خیلی ریز خرد میکنیم. سپس پیاز را هم رنده کرده و همراه با فلفل خرد شده به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و آرد برنج را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز میدهیم تا کامل ترکیب شوند. سپس از این مواد به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به شکل قلقلی درست میکنیم.
مرحله پنجم
حالا قلقلیها را در یک سینی میچینیم و برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا هنگام سرخ کردن باز نشوند. در همین حین، نودل را در یک کاسه مناسب خرد کرده و ادویهها را در یک کاسه جداگانه کنار میگذاریم.
مرحله ششم
حالا مقداری آب، نمک و آرد را به کاسه حاوی ادویهها اضافه میکنیم و…
“““html
نودل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک خمیر نرم و روان درست شود. بعد از ۱۰ دقیقه، توپکهای قلقلی را از فریزر بیرون میآوریم و ابتدا آنها را در خمیر میغلتانیم.
مرحله هفتم
سپس توپکها را از خمیر بیرون میآوریم و در ظرفی که نودل داریم میغلتانیم تا سطح آنها خیلی خوب پوشیده شود. حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن مایع در آن میریزیم تا گرم شود.
مرحله هشتم
وقتی که روغن داغ شد، سیبزمینیهای نودلی را در قابلمه قرار میدهیم و بهخوبی سرخ میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود. در نهایت، آنها را از قابلمه بیرون آورده و در ظرف مورد نظر میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان.