مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی نودلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سیب زمینی نودلی

سیب زمینی نودلی یکی از فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که می‌توان به روش‌های مختلف آن را درست کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سیب زمینی نودلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی نودلی
سیب زمینی ۴ عدد
فلفل قلمی ۱ عدد متوسط
پیاز کوچک ۱ عدد
آرد برنج ۵ قاشق غذاخوری
رشته نودل ۲ بسته
آب ½ لیوان
آرد ½ لیوان
فلفل سیاه، پودر پابریکا و نمک از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

آموزش سیب زمینی نودلی

مرحله اول

برای درست کردن سیب زمینی نودلی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب شسته و در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. سپس آبی اضافه می‌کنیم که سیب‌زمینی‌ها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا باید بگذاریم سیب‌زمینی‌ها در آب جوش بمانند تا پخته و نرم شوند. بعد از پخت، آنها را از قابلمه خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را در یک کاسه رنده کرده و فلفل را شسته و به صورت خیلی ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز را هم رنده کرده و همراه با فلفل خرد شده به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و آرد برنج را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کامل ترکیب شوند. سپس از این مواد به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به شکل قلقلی درست می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا قلقلی‌ها را در یک سینی می‌چینیم و برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا هنگام سرخ کردن باز نشوند. در همین حین، نودل را در یک کاسه مناسب خرد کرده و ادویه‌ها را در یک کاسه جداگانه کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری آب، نمک و آرد را به کاسه حاوی ادویه‌ها اضافه می‌کنیم و…

“““html
نودل را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم و روان درست شود. بعد از ۱۰ دقیقه، توپک‌های قلقلی را از فریزر بیرون می‌آوریم و ابتدا آنها را در خمیر می‌غلتانیم.

مرحله هفتم

سپس توپک‌ها را از خمیر بیرون می‌آوریم و در ظرفی که نودل داریم می‌غلتانیم تا سطح آنها خیلی خوب پوشیده شود. حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن مایع در آن می‌ریزیم تا گرم شود.

مرحله هشتم

وقتی که روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌های نودلی را در قابلمه قرار می‌دهیم و به‌خوبی سرخ می‌کنیم تا رنگ آنها طلایی شود. در نهایت، آنها را از قابلمه بیرون آورده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا