مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سیب زمینی پفکی

سیب زمینی پفکی مارپیچی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و جدید ایرانی است که بسیار ترد و لذیذ می‌باشد. برای یادگیری دستور پخت سیب زمینی پفکی مارپیچی به سادگی و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم سیب زمینی پفکی
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
شیر ۴ قاشق غذاخوری
نمک و روغن به مقدار کافی

آموزش سیب زمینی پفکی

مرحله اول

برای درست کردن سیب زمینی پفکی، ابتدا سیب زمینی‌ها را به خوبی می‌شویم، سپس پوست آنها را می‌گیریم و به تکه‌های بزرگ برش می‌زنیم. پس از آن، تکه‌های سیب زمینی را در داخل میکسر یا مخلوط کن می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس سیب زمینی‌های مخلوط شده را به یک کاسه مناسب منتقل می‌کنیم. حال، با دست کمی سیب زمینی‌ها را فشار می‌دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و سپس آب آنها را دور می‌ریزیم.

مرحله سوم

اگر میکسر در دسترس نداریم، می‌توانیم سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنیم. اما به یاد داشته باشید که با میکس کردن، بافت سیب زمینی نرم‌تر و یکنواخت‌تری خواهیم داشت.

مرحله چهارم

در این مرحله، شیر، تخم‌مرغ، نشاسته ذرت، فلفل سیاه، پودر سیر و کمی نمک را به کاسه سیب زمینی‌ها اضافه می‌کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می‌نماییم تا همه چیز با هم یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا مایه سیب زمینی را در یک قیف یکبار مصرف می‌ریزیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و روغن کافی به آن اضافه می‌کنیم تا سیب زمینی‌ها درون روغن شناور شوند.

مرحله ششم

وقتی که روغن به خوبی داغ شد، با قیف، مایه سیب زمینی را به شکل مارپیچ داخل روغن داغ می‌ریزیم. سپس منتظریم تا یک سمت سیب زمینی‌ها کاملاً طلایی و ترد شود و سپس آنها را برمی‌گردانیم.

مرحله هفتم

پس از سرخ شدن کامل هر دو سمت سیب زمینی‌ها، آنها را از روغن خارج کرده و بر روی توری فلزی یا روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس می‌توانید آنها را با سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا