مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سیب زمینی پیتزایی

سیب زمینی یکی از خوراکی‌های محبوب در میان مردم است. از زمان‌های قدیم، سیب زمینی به صورت کبابی یا ذغالی بسیار مورد علاقه بوده است. اما در زندگی شهری که امکان درست کردن سیب زمینی ذغالی وجود ندارد، می‌توان سیب زمینی را به روش تنوری در فر آماده کرد. این سیب زمینی را می‌توان با پنیر و بیکن پر کرد. سیب زمینی‌های پیتزایی را می‌توان به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی یا برای سرو در مهمانی‌ها به عنوان فینگر فود مصرف کرد. برای یادگیری آموزش تهیه سیب زمینی پیتزایی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی پیتزایی
سیب زمینی به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
تره خرد شده یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه دو قاشق غذا خوری
بیکن خرد شده مقداری

آموزش سیب زمینی پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن سیب زمینی پیتزایی، در ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و روی آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید. سینی فر را کمی چرب کنید و سیب زمینی‌ها را درون آن چینش کنید.

مرحله دوم

سپس سیب زمینی‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته شوند. بعد از پخته شدن، سیب زمینی‌ها را از فر خارج کرده و داخل آن‌ها را به آرامی با قاشق خالی کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، تکه‌های سیب زمینی خالی شده را در یک کاسه بریزید و کاملاً له کنید. سپس پنیر، کمی تره خرد شده، نمک، فلفل سیاه و خامه را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد این مخلوط را دوباره به داخل سیب زمینی‌ها برگردانید.

مرحله چهارم

بیکن خرد شده را روی مخلوط سیب زمینی بریزید. سپس پنیر پیتزا را بر روی آن بریزید و برای یک ربع دیگر در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود. سپس سیب زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و در ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا