مواد لازم و آموزش سیب زمینی چوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سیب زمینی چوبی
سیب زمینی چوبی یکی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه در ترکیه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن سیب زمینی چوبی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی چوبی | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
روش تهیه سیب زمینی چوبی
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی چوبی خوشمزه به سبک ترکی، اولین کار این است که سیب زمینیها را با ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذاریم تا سیب زمینیها کاملاً پخته شوند.
مرحله دوم
وقتی سیب زمینیها پخته شدند، آنها را از قابلمه بیرون آورده و پوستشان را جدا میکنیم. سپس سیب زمینیها را در یک کاسه میگذاریم و با یک گوشتکوب میکوبیم تا خوب له شوند.
مرحله سوم
در این مرحله نشاسته ذرت، آرد سوخاری و ماست را به کاسه اضافه میکنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
میتوانیم طعم سیب زمینی را با توجه به سلیقه خود تغییر دهیم. مثلاً اگر میخواهیم سیب زمینی چوبی با طعم کچاپ داشته باشیم، میتوانیم پودر سیر را حذف کرده و کمی سس کچاپ اضافه کنیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مخلوط سیب زمینی یکدست شد، آن را بین دو لایه نایلون قرار داده و با کمک وردنه به قطر یک سانتیمتر صاف میکنیم. سپس نایلون بالایی را برداشته و با یک چاقو سیب زمینی را به نوارهای باریک و بلند برش میزنیم.
مرحله ششم
یک تابه عمیق را روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن داخل آن میریزیم که سیب زمینیها هنگام سرخ شدن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد، سیب زمینیها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا باید منتظر بمانیم تا سیب زمینیها کاملاً طلایی و ترد شوند. سپس آنها را از روغن بیرون آورده و بر روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در پایان، سیب زمینیهای چوبی را با سس دلخواه سرو میکنیم.