مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیرابیج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سیرابیج

سیرابیج یکی از غذاهای خوشمزه و محلی گیلان است که به سادگی تهیه می‌شود. شما می‌توانید سیرابیج را به عنوان یک پیش غذا برای مهمانی‌ها استفاده کنید. این غذا به خاطر سادگی و سرعت پخت، بسیار محبوب است و به راحتی آماده می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش سیرابیج با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
برگ سیر ۴ دسته
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع تازه برای تزئین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
برنج ۱ پیمانه برای هر نفر
ماهی سرخ کرده به مقدار کافی
به مقدار لازم نعناع و ریحان تازه برای تزئین

آموزش سیرابیج

مرحله ۱: شستن و خرد کردن برگ سیرها

ابتدا برگ سیرهای تازه را تمیز کنید و سپس آن‌ها را بشویید و در یک سبد بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود. بعد با چاقوی تیز، برگ سیرها را به قطعات خیلی ریز خرد کنید. بهتر است از برگ سیر تازه استفاده کنید چون طعم بهتری به غذا می‌دهد.

مرحله ۲: تفت دادن برگ سیرها

یک تابه را با کمی روغن گرم کنید روی حرارت متوسط. وقتی روغن داغ شد، برگ سیرها را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا عطرشان پخش شود و رنگ‌ شان کمی تغییر کند، رنگ سیرها باید کمی تیره‌ شود.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها

در هنگام تفت دادن برگ سیرها، آن‌ها را مدام هم بزنید تا نسوزند و همه‌ی آن‌ها به یک اندازه سرخ شوند. بعد از اینکه برگ سیرها کاملاً سرخ شدند و بوی خامی آن‌ها برطرف شد،…

“““html

مقداری نمک و کمی زردچوبه و فلفل سیاه را به برگ سیرها اضافه کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ‌ها

زمانی که رنگ زردچوبه تغییر کرد و ادویه‌ها کمی تفت خوردند، تخم مرغ‌ها را ابتدا در یک ظرف دیگر بشکنید، سپس به طور همزمان به برگ سیرها اضافه کنید. کمی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس در تابه را بگذارید، به گونه‌ای که فقط سفیده‌های تخم مرغ بپزند.

مرحله ۵: پختن تخم مرغ‌ها

وقتی که سفیده‌ها پختند و زرده‌ها هنوز کمی شل هستند و خیلی سفت نشده‌اند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از دما افت کند. سپس سیرابیج را در یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله ۶: تزئین کردن و سرو سیرابیج

حالا سیرابیج را با چند برگ نعناع تزئین کنید. در کنار این غذای خوشمزه، ماهی را سرخ کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید. برنج را نیز دم کرده و با زعفران تزئین کنید. آن را همراه با زیتون پرورده، ترشی و انواع دورچین‌ها برای پذیرایی سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش ورقه بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی
  • آموزش خورش سیر انار خوشمزه و ساده به روش مازندرانی
  • آموزش خورش چغرتمه خوشمزه به روش گیلانی با مرغ
  • آموزش باقالی خشکاویج خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا