مواد لازم و آموزش سیرواویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سیرواویج
سیرواویج یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شمال کشور ماست که با برگ سیر تازه تهیه میشود. برای یادگیری کاملتر و مرحله به مرحله این غذا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برگ سیر | ۳ دسته |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش سیرواویج
مرحله اول
برای درست کردن سیرواویج خوشمزه، ابتدا برگهای سیر را شسته و به قطعات نیم سانتی خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم گرم میکنیم و مقداری روغن مایع به آن میزنیم.
مرحله دوم
حالا برگهای سیر را به تابه اضافه کرده و کمی نمک و زردچوبه میزنیم. این مواد را تفت میدهیم تا برگها سرخ شده و حجمشان کم شود. دقت کنید که بیش از حد سرخ کردن باعث خشک شدن برگها میشود.
مرحله سوم
در این مرحله، تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم. سپس با چنگال خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.
مرحله چهارم
زمانی که برگهای سیر تغییر رنگ دادند، تخممرغ را به تابه اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم تا همه چیز مخلوط شود. سپس درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم تخممرغها کاملاً پخته و سفت شوند.
مرحله پنجم
زمانی که تخممرغها پخته و سفت شدند، تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم و سیرواویج را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس آن را با ماست و کته سرو میکنیم. نوش جان!