مواد لازم و آموزش سیر پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سیر پلو با مرغ
ایجاد تغییرات و استفاده از طعمهای مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با کارهای ساده میتوانیم غذاهای جدید و خوشمزه درست کنیم. سیر پلو یک نوع برنج متفاوت، ساده و خوشطعم است که یاد میگیریم چطور آن را درست کنیم. شما همچنین میتوانید این غذا را بدون پرنده یا گوشت تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. پس اگر سیر تازه دارید، از همین الان برای تهیه این غذای خوشمزه اقدام کنید.
مواد لازم برای 6 نفر | |
برنج ایرانی | 6 پیمانه |
سیر تازه | 3 تا 5 بوته |
سینه مرغ و ران مرغ | 600 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | به اندازه دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سیر پلو مجلسی
مرحله اول
اولین قدم این است که شما تعیین کنید میخواهید از ران یا سینه مرغ برای تهیه سیر پلو استفاده کنید. اگر سینه مرغ را انتخاب کردید، آن را به قطعات بزرگ برش بزنید و از یک چاقوی مناسب استفاده کنید.
مرحله دوم
برای اینکه سینه مرغ به راحتی قطعه شود، باید مرغ را با آب شستشو دهید. توجه داشته باشید که از آب گرم استفاده نکنید، زیرا مرغ پخته میشود.
مرحله سوم
در این مرحله دو عدد پیاز را بشویید تا هیچگونه کثیفی روی آنها نماند، سپس پیازها را به دلخواه درون یک قابلمه خرد کنید. سایز و جنس قابلمه را بر اساس غذایی که میپزید، انتخاب کنید.
مرحله چهارم
پیازها را کمی تفت دهید تا سبک شوند. برای خوشرنگتر شدن پیازها، کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید. سپس مرغهای آماده شده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
ادویههایی مثل نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید و سپس زعفرانی که دم کردهاید را نیز اضافه کنید. زعفران نه تنها رنگ زیبا، بلکه عطر و طعم فوقالعادهای به غذای شما میبخشد.
مرحله ششم
هرگز در استفاده از زعفران زیادهروی نکنید زیرا ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند. پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شدند، مقداری آب جوش را به آنها اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید و بگذارید مواد با آب بپزند.
مرحله هفتم
در این زمان، وقت را تلف نکنید. سیبزمینیها را در یک کاسه بریزید و سپس کاسه را با آب پر کنید. حالا شروع کنید به پوست کندن حبههای سیر. حبههای سیر را یکی یکی پوست بگیرید، بعد از اینکه پوست آنها را کندید، سیرها را بشویید و کنار بگذارید.
مرحله هشتم
در این مرحله، وقتی که آب برنج شما شروع به جوشیدن کرد، حبههای سیر را به داخل قابلمه برنج اضافه کنید. بگذارید آب برنج به آرامی تبخیر شود. بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد و برنج خشک شد،
مرحله نهم
حالا میتوانید تکههای سینه مرغ پختهتان را به داخل قابلمه برنج اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. سپس روی تمام برنج، زعفران دمکرده بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا برنج بخار بگیرد.
مرحله دهم
غذای شما با عطر و بوی خوب و دلپذیر شمال آماده است تا نوش جان کنید. اگر به سیر علاقه دارید، حتما این غذای خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید و طعم شمال را به خانهتان بیاورید.