مواد لازم و آموزش شامی بادمجان و گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شامی بادمجان و گوشت
شامی بادمجان و گوشت یک نوع غذای ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلف تهیه می شود. اگر می خواهید نحوه تهیه آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزی معطر خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آویشن و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش شامی بادمجان و گوشت
مرحله اول
برای شروع طبخ شامی بادمجان و گوشت، ابتدا بادمجانها را پوست میگیریم و سپس آنها را به صورت ورقهای برش میزنیم. در یک کاسه، مقداری آب و یک قاشق نمک میریزیم و خوب هم میزنیم تا نمک کاملاً در آب حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله، بادمجانها را در آب نمک میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه بمانند. بعد از این زمان بادمجانها را از آب نمک خارج کرده و آبکشی میکنیم، سپس کمی فشار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله سوم
حالا بادمجانها را رنده میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس سیر و پیاز را نیز رنده میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. سپس گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی بادمجان اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سبزی معطر خشک را با دست پودر میکنیم و به کاسه اضافه مینماییم. همچنین مقداری آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه هم اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم و با دست مواد را خوب مخلوط میکنیم تا تخم مرغ کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود. سپس آرد نخودچی را به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم تا مایه شامی به خوبی منسجم شود و شل نشود.
مرحله ششم
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، مقداری از مواد را به اندازه یک نارنگی برمیداریم و در دستانمان به شکل گرد در میآوریم، سپس در روغن میاندازیم تا سرخ شود.
مرحله هفتم
وقتی یک سمت شامیها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم خوب سرخ شود. در پایان، روغن اضافی شامیها را با یک دستمال حولهای میگیریم و سپس آنها را در ظرف سرو میچینیم و با نان سرو میکنیم.