مواد لازم و آموزش شامی ترش با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش شامی ترش با مرغ
شامی ترش با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در استان گیلان است که طرز تهیه های متفاوتی دارد. برای یادگیری مراحل کامل این غذا، به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
پودر سماق | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
هویج | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب زرشک یا رب انار ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش شامی ترش با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن شامی ترش خوشمزه و ساده با مرغ، ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچکتر برش میزنیم. بعد آن را در یک کاسه میریزیم و با چرخ گوشت خوب چرخ میکنیم. سپس پوست پیازها را جدا میکنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به صورت ریز رنده میکنیم و به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم. بعد از آن نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا را به مرغ اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی ورز میدهیم تا مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس مقداری از مخلوط شامی را با دست فرم میدهیم و در تابه قرار میدهیم تا سرخ شود.
مرحله چهارم
تمام مخلوط شامی را به همین ترتیب آماده میکنیم و در تابه سرخ میکنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده و به صورت نگینی خرد میکنیم. همچنین یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری روغن در تابه میریزیم و بلافاصله پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. وقتی که پیاز نرم و شفاف شد، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله ششم
حالا به تفت دادن ادامه میدهیم تا عطر ادویه از بین برود. سپس رب گوجهفرنگی و رب زرشک را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ رب خوب باز شود. بعد از آن، مقداری آب جوش به رب اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله هویج را شسته و پوست آن را با پوستکن جدا میکنیم و به صورت حلقهای برش میزنیم. بعد هویج را به سس شامی اضافه کرده و پس از ۱۵ دقیقه شامیها را نیز به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
در نهایت سماق را به شامی اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس اجازه میدهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا همه مواد بخار بزنند. در آخر، این شامی خوشمزه را با برنج زعفرانی و سالاد سرو کنید. نوش جان.