مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی جنوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی جنوبی

شامی جنوبی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. این غذا شباهت زیادی به شامی ترش دارد، که نوعی غذای شمالی است. البته طعم و ادویه‌های این دو غذا کاملاً متفاوت است. شامی ترش طعمی ترش دارد که به خاطر استفاده از رب انار است، اما شامی جنوبی طعمی تند و تیز دارد و می‌تواند برای کسانی که به غذاهای تند علاقه دارند، گزینه خوبی باشد. شامی جنوبی با مواد گوناگونی تهیه می‌شود و ما این دستور را به گونه‌ای آماده کرده‌ایم که مناسب تمام سلیقه‌ها باشد. برای مشاهده مراحل تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد متوسط
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
جعفری 1 دسته کوچک
تمرهندی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شامی جنوبی

مرحله اول

برای تهیه شامی جنوبی، ابتدا یکی از پیازها و سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و سپس آب اضافی آنها را با فشار دست خارج می‌کنیم. بعد از این کار، سیب‌زمینی و پیاز رنده شده را همراه با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، جعفری را به طور ریز خرد می‌کنیم و آن را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

بعد از 10 دقیقه ورز دادن مواد، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه شامی استراحت کند. بعد از گذشت این زمان، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن خوب داغ شد،…

“““html

داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه شامی بر می‌داریم و آن را به‌صورت دلخواه با دست شکل می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا شامی‌ها را به آرامی درون روغن داغ می‌اندازیم و هر سمت شامی‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه سرخ کردن شامی‌ها تمام شد، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز باقی‌مانده را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و همراه با کمی روغن به یک تابه مناسب اضافه می‌کنیم. پیاز را خوب تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند و نرم شود، سپس کمی ادویه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه فلفل دلمه‌ای نرم شد، رب گوجه فرنگی را به تابه می‌زنیم و کمی تفت می‌دهیم تا طعم خامی‌اش گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا تمرهندی را در یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم و بعد از صاف کردن، به تابه اضافه می‌کنیم. کمی از شامی‌ها را درون سس می‌چینیم و اجازه می‌دهیم سس کاملاً به خورد شامی‌ها برود.

مرحله نهم

در این مرحله گوجه‌فرنگی‌ها را درون سس قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا سس غلیظ شود. سپس شامی را به همراه سس در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و با برنج و سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش شامی جنوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا