مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی دال عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شامی دال عدس

شامی دال عدس یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که به راحتی تهیه می‌شود. این غذا با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه شامی دال عدس را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
عدس ۱ پیمانه
اسفناج ۲۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سوخاری به مقدار کافی

آموزش شامی دال عدس

مرحله اول

برای تهیه شامی دال عدس، ابتدا عدس را به خوبی می‌شوییم. سپس آن را در یک قابلمه می‌ریزیم و کمی آب و نمک به آن اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا عدس‌ها بپزند و آب آن‌ها تبخیر شود.

مرحله دوم

حالا اسفناج را می‌شوییم و سپس در یک آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود. بعد اسفناج را روی تخته قرار داده و به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از اینکه عدس‌ها پخته شدند، آن‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم خنک شوند. سپس آن‌ها را داخل غذاساز می‌ریزیم و پوره می‌کنیم. اگر غذاساز ندارید، می‌توانید با گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید.

مرحله چهارم

حالا پوست سیر را جدا کرده و آن را همراه با تخم مرغ، اسفناج، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به پوره عدس اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. مخلوط را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به آرامی پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا مواد به هم بچسبند. سپس مقداری از مایه شامی را برمی‌داریم و در دست گرد می‌کنیم. بعد آن را در پودر سوخاری می‌غلتانیم.

مرحله ششم

در این مرحله شامی را کمی با فشار دست پهن می‌کنیم. سپس به همین روش ادامه می‌دهیم تا مایه شامی تمام شود. بعد یک تابه خوب روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و شامی‌ها را در تابه می‌چینیم. سپس هر طرف آن‌ها را به شکل یکنواخت سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ کردن، شامی دال عدس را در ظرف سرو می‌چینیم و می‌توانیم آن را با نان میل کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا