مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی لبنانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شامی لبنانی

شامی لبنانی یک نوع غذای خوشمزه از کشور لبنان است. برای آموزش کامل و به صورت مرحله به مرحله تهیه شامی لبنانی، ادامه متن را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سویا ۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی یا سفید ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز و جعفری ۱ دسته کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش شامی لبنانی

مرحله اول

برای شروع تهیه شامی لبنانی، ابتدا سویا را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آن را با فشار دست می‌گیریم. حالا سویا را به همراه گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده می‌کنیم. آب پیاز را به خوبی می‌گیریم، سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می‌کنیم. گشنیز و جعفری را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ، آرد ساده یا آرد نخودچی، و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس مایه شامی را چند دقیقه ورز می‌دهیم تا کمی چسبناک شود.

مرحله چهارم

حال روی درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مایه شامی استراحت کند. پس از این زمان، مایه شامی را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم. سپس یک تکه از مایه شامی به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و با دست آن را به شکل گلوله درمی‌آوریم. بعد با کف دست مایه شامی را کمی فشار داده و در روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود.

مرحله ششم

وقتی یک سمت شامی‌ها سرخ شد، آن‌ها را به آرامی برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم خوب سرخ شود. در پایان، شامی‌ها را در یک ظرف زیبا سرو می‌کنیم و به همراه سبزیجات دلخواه می‌نوشیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا