مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی لوبیا سفید و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه شامی لوبیا سفید و اسفناج

شامی لوبیا سفید و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب بین المللی است که معمولاً با سس ماست سرو می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله‌ای این غذا، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم مطالعه کنید.

“`html

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید ۱ پیمانه
اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر (در صورت تمایل) ۲ حبه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ماست
ماست غلیظ ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
آب لیمو تازه ۲ قاشق سوپ‌خوری
روغن سالاد ۱ قاشق سوپ‌خوری
شوید خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش شامی لوبیا سفید و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه یک شامی خوشمزه با لوبیا سفید و اسفناج، اول لوبیا سفید را شسته و داخل یک کاسه آب می‌ریزیم. سپس باید اجازه دهیم که لوبیا حدود ۲۴ ساعت در آب بماند تا خوب خیس بخورد.

مرحله دوم

برای اینکه نفخ لوبیا بهتر برطرف شود، در این مدت آب کاسه را چند بار عوض می‌کنیم. بعد از یک روز، لوبیا را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خالی می‌کنیم و سپس آن را در یک قابلمه می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا به قابلمه ۳ تا ۴ پیمانه آب اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم که لوبیا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب جوش بپزد تا کاملاً نرم و آب آن تبخیر شود.

مرحله چهارم

زمانی که لوبیا کاملاً پخته و آب آن تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. می‌گذاریم لوبیا خنک شود و سپس اسفناج را می‌شوییم و به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا لوبیا را داخل غذاساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا به شکل پوره درآید. اگر غذاساز ندارید، می‌توانید از یک گوشتکوب استفاده کنید تا لوبیا را کاملاً له کنید. سپس پوره لوبیا را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، اسفناج خرد شده را به همراه یک تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا پودر سوخاری را به آرامی به کاسه اضافه کرده و با دست ورز می‌دهیم تا خمیر به دست آمده یکدست و منسجم شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

اجازه می‌دهیم روغن داغ شود؛ سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی برداشته و در دست گرد می‌کنیم. بعد، شامی گرد شده را در پودر سوخاری می‌زنیم.

مرحله نهم

وقتی که پودر سوخاری سطح شامی را پوشاند، آن را در روغن داغ می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک طرف آن سرخ شود. وقتی یک سمت شامی به خوبی طلایی شد، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.

مرحله دهم

به همین ترتیب بقیه شامی‌ها را آماده کرده و بعد از سرخ کردن، آنها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. سپس برای تهیه سس ماست آماده می‌شویم.

مرحله یازدهم

برای تهیه سس ماست، ماست غلیظ را با آب لیمو، شوید خشک و روغن سالاد یا زیتون داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با چنگال هم می‌زنیم تا به خوبی مخلوط شوند و بافت ماست نرم شود.

مرحله دوازدهم

سپس پوست سیر را جدا کرده و آن را ریز رنده می‌زنیم. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا سس یکدست شود.

مواد لازم و آموزش شامی لوبیا سفید و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله سیزدهم

در آخر، سس ماست را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و وقتی روغن اضافی شامی‌ها گرفته شد، آن‌ها را در ظرف سرو می‌چینیم. سپس شامی‌ها را با نان تازه و سس ماست سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا