مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی ماهی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه شامی ماهی

شامی ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی دریایی است که می‌توانید با مواد مختلفی درست کنید. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ماهی ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه ۳۰۰ گرم
شنبلیله تازه ۵۰ گرم
فلفل سبز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت شامی ماهی

مرحله اول

برای تهیه شامی ماهی خوشمزه، ابتدا ماهی را همراه با ۱ تا ۲ پیمانه آب و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، ۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا فقط لایه رویی گوشت ماهی بپزد. سپس ماهی را از آب جوش در می‌آوریم و استخوان‌های آن را با دقت جدا می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت ماهی را به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، گشنیز، شنبلیله و فلفل سبز دو بار چرخ می‌کنیم. سپس با فشار دست، آب اضافی مواد را می‌گیریم و مواد چرخ شده را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس آرد سفید و تخم‌مرغ را به کاسه حاوی مواد اضافه می‌کنیم و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز می‌زنیم. سپس با دست مایه شامی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به خوبی ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست و منسجم شود.

مرحله پنجم

حال یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی برمی‌داریم و با دست به شکل گرد درمی‌آوریم و در روغن می‌گذاریم.

مرحله ششم

زمانی که یک سمت شامی‌ها رنگ گرفت و سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در پایان شامی‌ها را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا