مواد لازم و آموزش شامی ماهی خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه شامی ماهی
شامی ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی دریایی است که میتوانید با مواد مختلفی درست کنید. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت ماهی | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ یا ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه | ۳۰۰ گرم |
شنبلیله تازه | ۵۰ گرم |
فلفل سبز | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
دستور پخت شامی ماهی
مرحله اول
برای تهیه شامی ماهی خوشمزه، ابتدا ماهی را همراه با ۱ تا ۲ پیمانه آب و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب میریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش آمد، ۵ دقیقه زمان میدهیم تا فقط لایه رویی گوشت ماهی بپزد. سپس ماهی را از آب جوش در میآوریم و استخوانهای آن را با دقت جدا میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، گوشت ماهی را به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، گشنیز، شنبلیله و فلفل سبز دو بار چرخ میکنیم. سپس با فشار دست، آب اضافی مواد را میگیریم و مواد چرخ شده را در یک کاسه میریزیم.
مرحله چهارم
سپس آرد سفید و تخممرغ را به کاسه حاوی مواد اضافه میکنیم و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز میزنیم. سپس با دست مایه شامی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به خوبی ورز میدهیم تا کاملاً یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
حال یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی برمیداریم و با دست به شکل گرد درمیآوریم و در روغن میگذاریم.
مرحله ششم
زمانی که یک سمت شامیها رنگ گرفت و سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در پایان شامیها را در ظرف مورد نظر میکشیم و با نان یا برنج سرو میکنیم.