مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی مرغ با پنیر پیتزا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی مرغ با پنیر پیتزا

شامی مرغ یک غذای محبوب و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها درست می‌شود. در این آموزش، ما این غذا را با پنیر پیتزا آماده می‌کنیم که طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند. لازم به ذکر است که استفاده از پنیر پیتزا باعث افزایش کالری این کتلت می‌شود، بنابراین اگر در رژیم لاغری هستید، بهتر است این کتلت را بدون پنیر درست کنید. با ما همراه باشید تا مراحل تهیه این غذا را یاد بگیرید.

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ 1 عدد
پودر سوخاری 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت شامی مرغ با پنیر پیتزا

مرحله اول

برای شروع، سینه مرغ را خوب می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم. اگر مرغ استخوان دارد، استخوان‌ها را جدا می‌کنیم و مرغ را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا دستگاه را روشن می‌کنیم تا مرغ‌ها خوب میکس شوند. پس از میکس شدن، مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری به آن اضافه می‌کنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

پس از ورز دادن، گوشت را بر می‌گردانیم تا به خوبی با ادویه‌ها مخلوط شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا به مدت 1 ساعت استراحت کند و کمی سفت شود.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت، سلفون را از روی میزی که کار می‌کنیم باز می‌کنیم و کاسه حاوی مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم. مرغ را روی سلفون می‌گذاریم و دست خود را کمی مرطوب می‌کنیم و گوشت را روی سلفون پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک سلفون جدید روی گوشت قرار می‌دهیم و با وردنه روی گوشت می‌رویم تا صاف و یکدست شود. بعد سلفون را برمی‌داریم و با یک قالب گرد روی گوشت می‌زنیم تا برش‌های گرد داشته باشیم.

مرحله ششم

سپس یک تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌شکنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا زرده و سفیده آن مخلوط شود. در کاسه‌ای دیگر پودر سوخاری می‌ریزیم و کنار کاسه تخم‌مرغ قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در یک قابلمه روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس یکی از برش‌های مرغ را برمی‌داریم و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن می‌گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله، برش دیگری از مرغ را روی پنیر قرار می‌دهیم و دست خود را مرطوب می‌کنیم تا لبه‌های مرغ به هم بچسبند. بعد آن را در تخم‌مرغ فرو می‌کنیم تا خوب آغشته شود.

مرحله نهم

سپس آن را در پودر سوخاری می‌غلتانیم تا به خوبی پوشیده شود و بعد در روغن داغ می‌گذاریم تا به آرامی سرخ شود. این کار را برای تمام برش‌های مرغ تکرار می‌کنیم.

مرحله دهم

پس از سرخ شدن کتلت‌ها، آن‌ها را روی توری یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. سپس کتلت‌های مرغ و پنیر را در ظرف سرو می‌چینیم و با خیارشور، گوجه‌فرنگی و سس دلخواهتان نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شامی مرغ با پنیر پیتزا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا