مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی هویج

شامی هویج یکی از غذاهای خوشمزه و زیبای ایرانی است که با مواد مختلف آماده می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سس شامی
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد درشت
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور تهیه سس شامی

مرحله اول

برای تهیه این سس خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و آن را همراه با کمی روغن در یک تابه سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از یک دقیقه تفت دادن، رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ رب باز شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کرده و رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید صبر کنیم تا سس کمی غلیظ شود. سپس سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. اگر دوست دارید، می‌توانید به جای شکر و سرکه از آب لیمو ترش استفاده کنید.

مرحله چهارم

این سس را می‌توانید به صورت جداگانه کنار شامی هویج سرو کنید یا اینکه شامی‌ها را داخل سس گذاشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا طعم سس به خوبی به شامی‌ها نفوذ کند.

“““html
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد درشت
هویج ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شامی هویج

مرحله اول

برای درست کردن شامی هویج مجلسی ابتدا سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست می‌گیریم و بعد با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را می‌گیریم و آنها را داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مقداری گوشت چرخ کرده به کاسه اضافه می‌کنیم، همراه با آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه. مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست و منسجم شوند. بعد روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله سوم

بعد از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم. اگر مایه شامی چسبناک نبود، می‌توانیم یک تخم مرغ به آن اضافه کنیم تا چسبندگی بیشتری پیدا کند.

مرحله چهارم

یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. بعد به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی بر می‌داریم و با دست شکل می‌دهیم، سپس وسط شامی را با انگشت سوراخ می‌کنیم و در روغن می‌گذاریم.

مرحله پنجم

وقتی یک سمت شامی‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. سپس شامی‌ها را روی یک دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد می‌توانیم آنها را با سس گوجه‌فرنگی سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شامی هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا