مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی کباب افغانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شامی کباب افغانی

شامی کباب افغانی که به آن لوله کباب هم می‌گویند، یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در افغانستان است. این غذا از نظر مواد و شکل به شامی کباب ایرانیها شبیه است، اما در آن از سیب‌زمینی استفاده نمی‌شود و معمولاً به شکل لوله‌ای مانند کباب لقمه درست می‌شود. در افغانستان روش‌های مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد و ما یکی از روش‌هایی را انتخاب کرده‌ایم که با ذائقه ایرانی‌ها هماهنگ باشد. به طور کلی، طعم ایرانی‌ها و افغانی‌ها به هم نزدیک است و تفاوت زیادی ندارند. برای یادگیری مراحل درست کردن این غذا، همراه ما در سایت رضیم باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 800 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شامی کباب افغانی

مرحله اول

برای درست کردن شامی کباب افغانی، اول گوشت را خوب می‌شوییم، سپس آن را به همراه دو پیمانه آب در یک قابلمه می‌گذاریم. یکی از پیازها را به ۴ تکه تقسیم می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز به قابلمه می‌زنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت خوب بپزد. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، کمی نمک به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

زمانی که گوشت خوب پخته شد، آن را چرخ می‌کنیم یا در مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملاً له شود. سپس پیاز باقی‌مانده را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی آن را می‌گیریم.

مرحله چهارم

حالا پیاز رنده‌شده را به همراه آرد نخودچی، پودر تخم گشنیز، تخم‌مرغ و کمی نمک و فلفل به کاسه حاوی گوشت اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه شامی یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، با دست به اندازه یک نارنگی از مایه شامی برمی‌داریم و با دستان به شکل گرد یا لوله‌ای درمی‌آوریم.

مرحله ششم

حالا شامی‌ها را به آرامی در روغن می‌گذاریم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت شامی‌ها خوب سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. سپس شامی‌ها را با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا