مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی کباب

شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً در خانه تهیه می‌شود. این غذا به عنوان کباب تابه‌ای شناخته می‌شود و به دلیل طعم عالی‌اش، به رستوران‌ها هم راه پیدا کرده است. شامی کباب را می‌توانیم به همراه برنج یا نان سرو کنیم. چون این کباب معمولاً خشک است، بهتر است آن را با سس میل کنید. برای این کار، می‌توانید از گوجه فرنگی سرخ شده یا سس گوجه فرنگی استفاده کنید. برای یادگیری دستور پخت دقیق و مرحله به مرحله شامی کباب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

آموزش شامی کباب

مرحله اول

برای شروع، ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را می‌گیریم و بعد آنها را با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آب اضافی آن را می گیریم و سیب زمینی رنده شده را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را هم به همین شکل رنده کرده و آب اضافی آن را می‌گیریم. سپس پیاز رنده شده را به کاسه سیب زمینی اضافه می‌کنیم. حالا گوشت چرخ کرده را هم به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم و چند دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا همه چیز خوب به هم بچسبد. حالا کمی آرد نخودچی اضافه می‌کنیم تا مخلوط کمتر شل و بیشتر منسجم شود.

مرحله چهارم

اگر احساس کردید که مخلوط شامی کمی شل است، یک تخم‌مرغ به آن اضافه کرده و دوباره خوب ورز می‌دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله پنجم

اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید بلافاصله از مخلوط شامی برای سرخ کردن استفاده کنید، اما اگر کمی بیشتر صبر کنید و اجازه دهید مایه شامی در یخچال بماند، طعم بهتری پیدا می‌کند.

مرحله ششم

پس از استراحت دادن به مایه شامی کباب، آن را…

“““html

کتلت‌ها را از یخچال بیرون می‌آوریم و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم. مقداری روغن مایع داخل تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن خوب داغ شود.

مرحله هفتم

وقتی روغن داغ شد، کتلت‌ها را یکی یکی به شکل دلخواه درست می‌کنیم و در روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند. وقتی اطراف کتلت‌ها سرخ شد و رنگ زیبایی به خود گرفتند، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.

مرحله هشتم

برای تهیه سس مخصوص شامی کباب، گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد می‌کنیم و آنها را همراه کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم تا آبشان کشیده شود و روغن آزاد کنند. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

می‌توانیم در تهیه این سس از قارچ و فلفل دلمه‌ای نیز استفاده کنیم. بعد از اینکه شامی‌ها سرخ شدند، آنها را همراه سس گوجه فرنگی در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و می‌توانیم با نان یا برنج میل نماییم.

نکات آموزش شامی کباب

روغن مخصوص سرخ کردن

برای سرخ کردن کتلت‌ها بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید، زیرا این نوع روغن کمتر جذب کتلت‌ها می‌شود و باعث می‌شود کتلت‌ها تردتر بشوند. همچنین روغن مخصوص سرخ کردنی در دماهای بالا به راحتی نمی‌سوزد و کتلت‌ها سیاه نمی‌شوند.

مواد لازم و آموزش شامی کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شامی کباب با لپه

اگر دوست دارید لپه به مایه شامی کباب اضافه کنید، ابتدا باید لپه‌ها را از شب قبل بخیسانید. سپس آنها را آبکشی کرده و بپزید. در نهایت، لپه‌ها را آبکشی کنید و با گوشتکوب بکوبید تا له شوند، سپس می‌توانید آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید. برای این مقدار می‌توانید ۱۰۰ گرم لپه اضافه کنید.

سبزی شامی کباب

در برخی از شهرها، به مایه شامی کباب چند سبزی معطر هم اضافه می‌شود که طعم عالی به کتلت‌ها می‌دهد. برای این کار می‌توانید برای این مقدار مواد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سبزی معطر (مثل جعفری، مرزه، تره و …) خرد شده اضافه کنید.

آموزش شامی کباب با سنگدان مرغ

یکی از روش‌های تهیه شامی کباب، استفاده از سنگدان مرغ به جای گوشت گوسفند یا گوساله است. با این روش، طعم شامی کباب چندان تغییر نمی‌کند. برای تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ، می‌توانید ادامه مطلب زیر را دنبال کنید.

شامی کباب گیاهی

اگر به هر دلیلی نمی‌توانید از گوشت قرمز استفاده کنید، می‌توانید شامی یا کتلت را به طور کاملاً گیاهی درست کنید. برای تهیه شامی کباب گیاهی بدون گوشت، توصیه می‌کنیم مطلب زیر را مشاهده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا