مواد لازم و آموزش شامی کباب جهرمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شامی کباب جهرمی
شامی کباب یکی از غذاهایی است که در شهرهای مختلف ایران به شیوههای متنوع درست میشود. این بار ما طرز تهیه شامی کباب مخصوص جهرم را برای شما آماده کردهایم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه شامی کباب جهرمی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش شامی کباب جهرمی
مرحله اول
برای درست کردن شامی کباب جهرمی خوشمزه، اول از همه پیاز و سیب زمینی را پوست میکنیم و با یک رنده متوسط رنده میکنیم. بعد آنها را داخل یک کاسه مناسب ریخته و گوجه فرنگی را هم پس از پوست گرفتن، رنده میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به همراه تخممرغها، ماست، آرد و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم. سپس با قاشق همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز به خوبی با هم ترکیب شود.
مرحله سوم
اگر مایه شامی خیلی سفت و خشک شد، میتوانیم کمکم کمی آب به آن اضافه کنیم و هم بزنیم تا مایه شامی کمی نرمتر شود. زمانی که مایه آماده شد، آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم.
مرحله چهارم
اگر وقت کافی نداریم، میتوانیم شامیها را بدون استراحت سرخ کنیم. ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و چند قاشق روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی که روغن خوب داغ شد، مقدار کمی از مایه شامی را با قاشق برمیداریم و آرام در روغن داغ میگذاریم. حالا شکل گردی به مایه میدهیم و آن را صاف میکنیم و اجازه میدهیم تا شامی سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه یک طرف شامی سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. این کار را برای تمام شامیها تکرار میکنیم و سپس آنها را با گوجهفرنگی، خیارشور و نان سرو میکنیم.