مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی کشمشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی کشمشی

شامی کشمشی یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در بین خانواده‌ها محبوبیت زیادی دارد. ترکیب خاص کشمش با گوشت و ادویه‌های مختلف باعث می‌شود که این غذا انتخاب عالی‌ای برای شام‌های خانوادگی و مهمانی‌ها باشد. بافت نرم و طعم لذیذ این غذا می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی کند.

برای تهیه شامی کشمشی به شیوه خانگی، ابتدا نخود و برنج را چند ساعت در آب خیس کنید و کشمش را نیز خوب بشویید. سپس گوشت، برنج، نخود و ادویه‌ها را با مقداری آب بپزید تا نیم‌پز شوند. بعد از اینکه گوشت و نخود را از آب جدا کردید، آن‌ها را چرخ کنید و با برنج له شده، کشمش، پیاز داغ، ترخون، آرد، پودر کاری، نمک، فلفل و تخم‌مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس این مواد را به شکل شامی درآورده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. می‌توانید این شامی‌های خوشمزه را با برنج یا نان سرو کنید.

مواد لازم مقدار
نخود خیس کرده دو پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
گوشت گوسفند یا گوساله بی‌استخوان ۳۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
ترخون خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
کشمش یک پیمانه
تخم‌مرغ ۲ تا ۳ عدد
پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به میزان کافی

آموزش شامی کشمشی

مرحله 1: آماده‌سازی مواد اولیه

برای شروع، نخود را به مدت چند ساعت در آب بخیسانید و برای بهترین نتیجه، چند بار آب آن را عوض کنید. در همین حین، برنج و کشمش را نیز به خوبی بشویید تا هر گونه آلودگی از بین برود.

“““html

آلودگی از بین برود.

مرحله 2: پخت مواد

گوشت را با یک پیمانه پیاز خرد شده، برنج، نخود، کمی فلفل و زردچوبه در دو لیوان آب بپزید. وقتی که گوشت و نخود نیم پز شدند، آن‌ها را از دیگر مواد جدا کنید و برای مرحله بعد آماده کنید.

مرحله 3: چرخ کردن مواد

گوشت و نخود که از آب جدا شده‌اند را به همراه برنجی که به‌طور جداگانه آماده شده در چرخ‌گوشت بریزید. این کار باعث می‌شود که مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی بگیرند.

مرحله 4: افزودن ادویه و ترکیب مواد

حالا مواد چرخ‌کرده را با کشمش، پیاز داغ، ترخون خرد شده، آرد، پودر کاری، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. دو عدد تخم‌مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به هم بچسبند.

مرحله 5: بررسی بافت مواد

اگر حس کردید مواد به اندازه کافی چسبندگی ندارند و خوب به هم نمی‌چسبند، می‌توانید تخم‌مرغ سوم را هم اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مواد بهتر به هم بچسبند و هنگام سرخ کردن شکل خود را حفظ کنند.

مرحله 6: سرخ کردن شامی‌ها

تابه‌ای مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس از مخلوط آماده شده به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ قرار دهید. با پشت قاشق، سطح آن‌ها را صاف کنید تا خوب و یکنواخت سرخ شوند.

مرحله 7: سرو و لذت بردن

بعد از اینکه شامی‌ها از هر دو طرف خوب سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید. حالا وقت آن است که در کنار خانواده و دوستان، از طعم خوشمزه و خاص شامی کشمشی لذت ببرید. نوش جان

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شامی کشمشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا