مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی گیلانی گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شامی گیلانی گیاهی

شامی گیلانی گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ماه رمضان است. این شامی با استفاده از لپه و نخود درست می‌شود و طعمی عالی دارد. این غذا برای کسانی که گیاه‌خوانده هستند نیز مناسب است. این غذای ساده و زیبا می‌تواند به عنوان پیش‌غذای سبک در مهمانی‌ها یا روی نان‌های کوچک به عنوان فینگر فود سرو شود. این غذا را می‌توان با هر نوع نان و سس دلخواه میل کرد. برای دیدن آموزش تهیه شامی گیلانی گیاهی، ادامه مطلب را در سایت رضیم مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لپه ۳۰۰ گرم
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
آرد نخودچی ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

آموزش شامی گیلانی گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن شامی گیاهی ابتدا لپه و نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس می‌کنیم تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس حبوبات را آبکشی کرده و در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک پیاز و یک سیب‌زمینی را به‌خوبی شسته و به صورت کامل در قابلمه حاوی حبوبات اضافه می‌کنیم. سپس زردچوبه را نیز به آن می‌افزاییم و قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا نخود و لپه به خوبی پخته شوند و کمی له شوند.

مرحله سوم

آب قابلمه باید به‌اندازه باشد که در انتهای پخت، آبی باقی نماند. پس از پخت، نخود و لپه را درون غذاساز قرار می‌دهیم تا کاملاً له شوند. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی را به آن می‌افزاییم و می‌گذاریم حدود نیم ساعت در یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم

حالا یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس مواد شامی را به شکل گرد در دست شکل می‌دهیم و درون تابه سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر نیز می‌پزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا