مواد لازم

مواد لازم و آموزش شاورما برای 2 یا 4 یا 6 نفر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شاورما

شاورما یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ترکیه و لبنان است که با مرغ یا گوشت قرمز تهیه می‌شود. برای یادگیری درست کردن این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ یا گوشت قرمز ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست چکیده ½ پیمانه
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه ۱ عدد
نان پیتا ۴ عدد
خیارشور ۸ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
کاهو ۴ برگ
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شاورما

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس ۲ حبه سیر را ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد از آن کمی روغن مایع، آب لیمو ترش، ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا تمام مواد داخل کاسه را خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. در ادامه گوشت مرغ یا گوشت قرمز را به شکل نوارهای باریک برش می‌زنیم و به مخلوط پیاز و ماست اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله می‌توانیم مخلوط گوشت را در یک ماهی‌تابه با مقداری روغن سرخ کنیم تا کمی تغییر رنگ بدهد و مغزپخت شود. زمانی که گوشت خوب پخته شد و رنگش تغییر کرد، می‌توانیم آن را از روی حرارت برداریم.

مرحله چهارم

برای سرو شاورما، نان پیتا را باز کرده و مقداری از مخلوط گوشت را داخل آن قرار می‌دهیم. سپس تعدادی از خیارشور، برش‌های گوجه فرنگی و کاهو را روی آن می‌گذاریم. در آخر می‌توانیم مقداری سس مایونز و رب انار به آن اضافه کنیم.

مرحله پنجم

سپس نان را به آرامی رول کرده و شاورما را آماده سرو می‌کنیم. این غذا را می‌توانیم با سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا سالاد نیز همراه کنیم. نوش جان!

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا گوشت خوب طعم‌دار شود. بعد از یک ساعت، گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کره را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

سسی را که از ترکیب سس مایونز و ماست درست کرده‌ایم، روی گوشت می‌ریزیم. سپس گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو را خرد کرده و به مقدار مناسب روی هر نان می‌ریزیم. در آخر نان‌ها را به صورت لقمه‌ای می‌پیچیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا