مواد لازم و آموزش شله زرد کره ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش شله زرد کره ای
شله زرد کره ای یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولاً به عنوان نذری آماده میشود. برای یادگیری کامل و گام به گام آموزش شله زرد کره ای، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ تا ۱۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
شکر | ۶ پیمانه |
آب | ۱۲ پیمانه |
گلاب | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
کره | ۲۰۰ گرم |
هل | ۵ عدد |
پودر هل | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
آموزش شله زرد کره ای
مرحله اول
برای درست کردن شله زرد خوشمزه کرهای ابتدا برنج را داخل یک کاسه با آب ریخته و اجازه میدهیم به مدت ۶ ساعت خیس بخورد تا نرم شود. بعد از این مدت یک قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله ۱۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه میکنیم، سپس برنج خیس خورده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. حرارت را افزایش میدهیم تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم برنج بپزد.
مرحله سوم
پس از یک ساعت که برنج کامل پخته شد، هل و شکر را اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا برنج ته نگیرد. همچنین خلال بادام را با گلاب خیسانده و کمی نرم میکنیم، سپس به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا یک ساعت دیگر صبر میکنیم تا شله زرد بپزد، سپس زعفران دم کرده، پودر هل، کره و روغن را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را به کمترین درجه میرسانیم تا آب اضافی غذا بخار شود.
مرحله پنجم
پس از یک ساعت دیگر که شله زرد کاملاً جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. توجه داشته باشید اگر آب اضافی شله زرد نرفته باشد، بعد از اینکه سرد شود، آب میافتد.
مرحله ششم
بنابراین باید اجازه دهیم آب اضافی غذا کاملاً بخار شود، سپس آن را از روی حرارت برمیداریم. در نهایت شله زرد را در ظرف مورد نظر میکشیم و به دلخواه با مغزیجات تزیین کرده و سرو میکنیم.