مواد لازم

مواد لازم و آموزش شله گندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شله گندی

شله گندی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده لری است که با عدس تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه شله گندی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۳ پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
انار خشک ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش شله گندی

مرحله اول

برای درست کردن شله گندی خوشمزه، ابتدا برنج و عدس را در دو کاسه جداگانه بریزید. سپس کمی آب به هر کاسه اضافه کنید و بگذارید برنج و عدس به مدت یک ساعت خیس بخورد تا نرم شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، عدس را با چند لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید عدس بپزد. بعد از اینکه عدس کاملا پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید.

مرحله سوم

آب باقی مانده از پخت عدس را دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس برنج را که خیس خورده است، آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. بگذارید برنج کاملا بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که برنج کاملا پخت، عدس پخته شده، دانه‌های انار، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید شله گندی کمی جا بیفتد. در همین زمان، پیازها را پوست کنده و آنها را به صورت خلالی برش بزنید.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب اضافه غذا تبخیر شود و شله گندی به خوبی جا بیفتد. در آخر، وقتی که شله گندی آماده شد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و با نان و ترشی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا