مواد لازم و آموزش شله گندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش شله گندی
شله گندی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده لری است که با عدس تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه شله گندی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۳ پیمانه |
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
انار خشک | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش شله گندی
مرحله اول
برای درست کردن شله گندی خوشمزه، ابتدا برنج و عدس را در دو کاسه جداگانه بریزید. سپس کمی آب به هر کاسه اضافه کنید و بگذارید برنج و عدس به مدت یک ساعت خیس بخورد تا نرم شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، عدس را با چند لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید عدس بپزد. بعد از اینکه عدس کاملا پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید.
مرحله سوم
آب باقی مانده از پخت عدس را دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس برنج را که خیس خورده است، آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. بگذارید برنج کاملا بپزد.
مرحله چهارم
وقتی که برنج کاملا پخت، عدس پخته شده، دانههای انار، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید شله گندی کمی جا بیفتد. در همین زمان، پیازها را پوست کنده و آنها را به صورت خلالی برش بزنید.
مرحله پنجم
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب اضافه غذا تبخیر شود و شله گندی به خوبی جا بیفتد. در آخر، وقتی که شله گندی آماده شد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و با نان و ترشی سرو کنید.