مواد لازم

مواد لازم و آموزش شنیسل ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شنیسل ماهی

شنیسل ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب فست فود است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری دستور پخت این غذا با سایت رضیم ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی ۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده ½ فنجان
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شنیسل ماهی

مرحله اول

برای تهیه شنیسل ماهی خوشمزه، ابتدا شکم ماهی را باز کرده و استخوان‌های بزرگ آن را خارج می‌کنیم. برای بیرون آوردن استخوان‌های ریز می‌توانید از موچین استفاده کنید.

مرحله دوم

حالا گوشت ماهی را در یک کاسه مناسب می‌گذاریم، سپس آب لیمو ترش، آب نارنج، زعفران دم کرده و کمی نمک و فلفل قرمز و سیاه را اضافه می‌کنیم و همه چیز را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا ماهی طعم بگیرد.

مرحله سوم

مخلوط را با سلفون می‌پوشانیم و حداقل به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا گوشت ماهی نرم و خوشمزه شود. پس از این مدت، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها، آرد سفید و آرد سوخاری را به ترتیب در سه ظرف مناسب می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال خوب هم می‌زنیم تا طور کاملاً ترکیب شوند.

مرحله پنجم

یک تابه بزرگ را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، ماهی را اول در آرد سفید می‌غلطانیم تا خوب پوشیده شود و سپس در ظرف تخم‌مرغ می‌گذاریم.

مرحله ششم

بعد از اینکه ماهی به خوبی با تخم‌مرغ آغشته شد، آن را به آرد سوخاری منتقل می‌کنیم و سپس در روغن داغ سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله هفتم

در آخر، ماهی سرخ شده را روی یک دستمال حوله‌ای یا توری فلزی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا شنیسل ماهی را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با سبزیجات تزیین کرده و همراه با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا