مواد لازم

مواد لازم و آموزش شوربای عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شوربای عدس

عدس یکی از حبوبات بسیار مفید و مقوی است که به خاطر پخت سریع و نفخ کم آن، طرفداران زیادی دارد. عدس قرمز یا دال عدس نوعی از این عدس‌ها است که نسبت به عدس معمولی، خیلی کوچک‌تر است و سریع‌تر پخته می‌شود. این خوراک، یک غذای سنتی جنوبی است که در کشورهای هند و پاکستان نیز تهیه می‌شود. عدس منبع بسیار خوبی از پروتئین، فیبر و آهن است. به دلیل وجود ویتامین‌های مختلف، توصیه می‌شود عدس در برنامه غذایی خانواده‌ها، به ویژه کودکان و نوجوانان، گنجانده شود. شوربای عدس نوعی سوپ یا آش به حساب می‌آید که می‌توان آن را به همراه نان یا به‌صورت تنها به‌عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و مجالس تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش تهیه شوربای عدس در ادامه با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس یا عدس قرمز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
آب گرم شش و نیم لیوان
نمک به مقدار لازم
ماست ۳ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب لیمو آب نصف لیمو
کره برای روی غذا ۱ قاشق غذا خوری
نعناع خشک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز پرک شده ۱ قاشق مربا خوری

آموزش شوربای عدس

مرحله اول

برای تهیه شوربای عدس به روش ترکیه‌ای، ابتدا عدس‌ها را خوب پاک کرده و سپس می‌شوییم و حدود ۱ ساعت خیس می‌کنیم. پیاز را شسته و پوست می‌گیریم. بعد آن را به‌صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی را هم می‌شوییم، پوست می‌گیریم و به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم.

مرحله دوم
“““html

در این مرحله، هویج‌ها را شسته و رنده می‌کنیم. سپس یک قابلمه برمی‌داریم و مقداری روغن زیتون و کره به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود. بعد از آن، پیازها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. این کار حدود ۱ دقیقه طول می‌کشد تا پیازها سبک شوند.

مرحله سوم آموزش شوربای عدس

سپس سیب‌زمینی و هویج را به پیازها اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. این مرحله هم تقریباً یک دقیقه وقت می‌برد. بعد عدس‌ها را آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. کمی آنها را با هم تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس حدود شش و نیم لیوان آب گرم روی مواد می‌ریزیم، درب قابلمه را می‌گذاریم و می‌گذاریم تا عدس‌ها بپزند و نرم شوند. یک کاسه برمی‌داریم و ماست، زرده تخم‌مرغ و آبلیمو را درون آن می‌ریزیم. بعد با همزن دستی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که عدس و سبزیجات کاملاً پخته و نرم شدند، با میکسر یا گوشکوب برقی آن را میکس می‌کنیم. سپس ۲ ملاقه از آب شوربا را به مخلوط ماست اضافه کرده و فوراً هم می‌زنیم تا زرده تخم‌مرغ کاملاً با آب شوربا ترکیب شود.

مرحله ششم آموزش شوربای عدس

سپس کاسه مواد طعم‌دهنده را به چوربا اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به خوبی یکدست شوند. بعد حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا بپزد. در آخر، یک تابه کوچک برمی‌داریم و کره را درون آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

سپس آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود. سپس نعناع و فلفل پرک را داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم که کمی تفت بخورد و داغ شود. شوربا را در ظرف مناسب می‌کشیم و روی آن را با کره، نعناع و فلفل داغ تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا