مواد لازم و آموزش شورت برد پسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شورت برد پسته ای
شورت برد پسته ای یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده است که در سراسر دنیا تهیه میشود. این شیرینی با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله چطور شورت برد پسته ای درست کنید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شورت برد پسته ای | |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۶۰ گرم |
آرد قنادی | ۱۹۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
مغز پسته | به مقدار کافی |
آموزش شورت برد پسته ای
مرحله اول
برای درست کردن شورت برد پسته ای خوشمزه، ابتدا کره را داخل یک کاسه مناسب بگذارید. با همزن با سرعت بالا کمی هم بزنید تا کره نرم شود. سپس پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، نشاسته ذرت را با نمک و وانیل به کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و با همزن با سرعت کم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه خمیر یکدست شد، پسته خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس خمیر را در نایلون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. بعد از این زمان، خمیر را بین دو لایه نایلون گذاشته و با وردنه به قطر یک سانتیمتر باز کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با کاتر دلخواه قالب بزنید. سپس قطعات قالب زده را در سینی بچینید. روی سینی را با نایلون بپوشانید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم
حال فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. وقتی فر آماده شد، سینی را از یخچال خارج کرده و در فر بگذارید. شیرینیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه باید بپزند.
مرحله ششم
بعد از اینکه زمان پخت تمام شد، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید شیرینیها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با چای سرو کنید.