مواد لازم و آموزش شورک پلو طالقانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شورک پلو طالقانی
شورک پلو یکی از انواع سبزی پلو است. شورک یک سبزی خوشمزه و معطر است که در کوههای طالقان رشد میکند. این سبزی بسیار خاصیت دارد و وقتی که به همراه برنج به صورت کته پخته شود، نیازی به گوشت یا مرغ ندارد و میتوان آن را به تنهایی سرو کرد. اما اگر دوست دارید، میتوانید آن را با ماهی قزل آلا میل کنید. برای یادگیری طرز تهیه شورک پلو طالقانی، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شورک (سبزی کوهی) | نیم کیلو |
برنج | ۳ پیمانه |
کره و روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
آموزش شورک پلو طالقانی
مرحله اول
برای درست کردن شورک پلو خوشمزه به روش طالقانی، اول از همه، برنج را با کمی نمک و آب به مدت ۲ ساعت خیس میکنیم. بعد یک قابلمه آب را روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، نمک و کره یا روغن را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس برنج را هم به آب جوش اضافه میکنیم تا بجوشد. زمانی که آب برنج تقریبا تمام شد، سبزی شورک را به صورت درشت خرد کرده و به برنج اضافه میکنیم. سپس روی آن را با یک دمکنی میپوشانیم.
مرحله سوم
بعد از آن، شعله را کم کرده و با حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشد. وقتی آماده شد، آن را در ظرف مناسب سرو میکنیم. این غذا به گوشت یا مرغ نیاز ندارد، اما میتوانید آن را با ماهی قزل آلا سرو کنید اگر بخواهید.