مواد لازم و آموزش شونیز شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شونیز شکلاتی
شونیز شکلاتی از انواع شکلاتهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای مهمانیهای خاص بسیار مناسب است. برای آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه شونیز شکلاتی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شونیز شکلاتی |
|
بیسکویت شکلاتی | ۲ پیمانه |
نوتلا | ۴ قاشق غذاخوری |
فندق | به مقدار کافی |
شکلات تلخ | به مقدار کافی |
بادام زمینی | به مقدار کافی |
آموزش شونیز شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن شونیز شکلاتی، اول فندقها را در یک تابه ریخته و با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم. سپس فندقها را روی یک دستمال تمیز میریزیم.
مرحله دوم
حالا یک دستمال دیگر روی فندقها میگذاریم و به آرامی آنها را میمالیم تا پوست اضافیشان جدا شود. سپس بیسکویتها را خرد کرده و در غذاساز میریزیم و خوب میکس میکنیم تا پودر شوند.
مرحله سوم
در این مرحله نوتلا را به مخلوط بیسکویت اضافه کرده و مجدد میکس میکنیم تا یک خمیر شکلاتی به دست آید. حالا ۱ قاشق غذاخوری از خمیر را جدا کرده و گرد میکنیم و یک مغز فندق تست شده را درون آن قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا دوباره خمیر شکلاتی را گرد کرده تا مغز فندق کاملاً درون آن پنهان شود. این کار را تا تمام شدن خمیر شکلاتی ادامه میدهیم، سپس ترافلها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فریزر میگذاریم.
مرحله پنجم
در این زمان، بادام زمینی (یا هر نوع مغز دیگری که دوست دارید) را ریز خرد میکنیم. سپس شکلات تلخ را در یک کاسه خرد کرده و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب شود. سپس بادام زمینیها را در یک تابه میریزیم.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا بادام زمینیها تست شوند. سپس بادام زمینیهای تست شده را به کاسه شکلات ذوب شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود.
مرحله هفتم
پس از ۱۰ دقیقه، ترافلهای شکلاتی را از فریزر خارج کرده و درون مخلوط شکلات ذوب شده غلت میدهیم. سپس آنها را روی یک توری قرار میدهیم تا شکلات اضافی بریزد. در نهایت اجازه میدهیم شکلات سفت شود. نوش جان!