مواد لازم

مواد لازم و آموزش شوید واویشکا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شوید واویشکا

شوید واویشکا یک غذای خوشمزه و محلی از گیلان و رشت است که درست کردن آن آسان است و زمان زیادی نمی‌برد. در این غذا از تکه‌های کوچک مرغ، شوید و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. به خاطر وجود شوید، این غذای خوشمزه عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین این خوراک ظاهری زیبا دارد و بسیار مقوی است. می‌توان این غذا را با نان یا در کنار برنج سرو کرد. برای یادگیری بیشتر درباره نوشتن شوید واویشکا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
شوید ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد

آموزش شوید واویشکا

مرحله اول

برای تهیه شوید واویشکا، ابتدا سینه‌های مرغ را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم روغن داغ شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه روغن داغ شد، تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی سرخ می‌کنیم. سپس نمک و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و مقداری آب هم می‌ریزیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخته شد و آبش تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله سوم

در این مرحله اگر هنوز آب در قابلمه بود، تکه‌های مرغ را از آب خارج می‌کنیم. سپس یک تابه دیگر برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و آن‌ها را سرخ می‌کنیم. بعد شوید، نمک و فلفل را به آن‌ها می‌زنیم و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا تمام مواد با رب و شوید ترکیب شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و با چنگال به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. وقتی که تخم‌مرغ‌ها آماده شد، غذای ما را در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم و در کنار برنج یا نان میل می‌کنیم. این غذا سریعاً تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا