مواد لازم و آموزش شوید پلو با تن ماهی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شوید پلو با تن ماهی
شوید پلو با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و سریع ایرانی است و خیلی زود آماده میشود. برای یادگیری این دستور پخت ساده، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
شوید | ۲ قاشق غذاخوری سرپُر |
تن ماهی | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت شوید پلو با تن ماهی
آماده سازی برنج
اول برنج را بسته به نوع آن خیس میکنیم. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن آب، یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم و برنج خیس شده را در آب جوش میریزیم.
آبکش کردن برنج
حالا با قاشق یا کفگیر کمی برنج را هم میزنیم تا دانهها به هم نچسبند. چند دقیقه بعد برنج را تست میکنیم. وقتی که برنج نرم شد و مغز آن کمی سفت بود، باید آن را آبکش کنیم.
درست کردن ته دیگ
حالا روی برنج آب سرد میریزیم و بعد از آبکشی آن را کنار میگذاریم. بعد یک قابلمه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم. به دلخواه از سیبزمینی ورقه شده یا نان لواش خانگی برای تهدیگ استفاده میکنیم.
اضافه کردن برنج و شوید به قابلمه
حالا کمی از برنج را روی تهدیگ میریزیم تا آن را بپوشاند، سپس کمی شوید خشک روی برنج میپاشیم و به همین شکل برنج و شوید را لایهلایه داخل قابلمه میریزیم. میتوانیم از شوید تازه هم استفاده کنیم.
پخت برنج
اگر شوید تازه استفاده کردید، بهتر است کمی شوید خشک هم اضافه کنید چون طعم و عطر بسیار خوبی به پلو میدهد. در آخرین لایه برنج را میریزیم و با دسته کفگیر یا قاشق یک سوراخ در وسط برنج ایجاد میکنیم تا بخار به خوبی پخش شود.
جوشاندن تن ماهی
حالا یک دمکنی روی در قابلمه میگذاریم و اجازه میدهیم شوید پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بخار بپزد. تن ماهی را برای ۲۰ دقیقه در آب جوش میگذاریم تا مطمئن شویم کنسرو سالم است.
سرو
سپس تن ماهی را از کنسرو خارج کرده و روغن اضافی آن را دور میریزیم. فقط کمی از روغن تن ماهی را نگه میداریم. حالا تن ماهی را در یک تابه کوچک کمی تفت میدهیم تا کاملاً از هم جدا شود و سپس آن را به همراه شوید پلو سرو میکنیم.