مواد لازم

مواد لازم و آموزش شوید پلو با ماهیچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شوید پلو با ماهیچه

خوراک ماهیچه یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که معمولاً با باقالی پلو سرو می‌شود. در این دستورالعمل، ماهیچه با شوید پلو نوش جان می‌شود. ماهیچه در این روش با رب انار و رب نارنج پخته می‌شود که طعمی ترش و خوشمزه به آن می‌دهد. این غذا برای مجالس رسمی هم مناسب است و می‌توانید از آن به عنوان یک وعده خوشمزه برای خانواده نیز استفاده کنید. برای یادگیری این دستور پخت، ادامه مطلب را مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج 4 پیمانه
ماهیچه 4 تکه
رب انار 1 قاشق غذاخوری
رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا 6 عدد
شوید تازه 1 پیمانه
در صورت استفاده از شوید خشک ½ پیمانه

دستور پخت شوید پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای شروع تهیه شوید پلو با ماهیچه، ابتدا گوشت را خوب شسته و کنار می‌گذاریم تا آب آن خارج شود. سپس یک قابلمه بزرگ را برداشته و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا روغن گرم شود. بعد پیاز را شسته و پوست می‌گیریم.

مرحله دوم

پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه ادویه‌ها کمی سرخ شدند، ماهیچه‌ها را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی ماهیچه‌ها سرخ شد، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در همان قابلمه، رب انار و رب نارنج را اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس آلو بخارا را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. حالا ماهیچه‌های سرخ شده را برمی‌گردانیم. چوب دارچین و مقداری آب نیز به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

شعله را زیاد می‌کنیم تا مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا به آرامی بپزد. برنج را شسته و از شب قبل با آب و نمک خیس می‌کنیم. یک قابلمه بزرگ برداشته و حدود چهار برابر برنج آب در آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، آب برنج را به قابلمه اضافه کرده و با کمی نمک در آب در حال جوش می‌ریزیم تا بجوشد و نیم‌پز شود. 5 دقیقه قبل از اینکه بخواهیم برنج را آبکش کنیم، شویدها را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر می‌گذاریم بجوشد.

مرحله ششم

بعد از این مدت، برنج را آبکش کرده و در یک قابلمه با ته‌دیگ دلخواه (مثل سیب‌زمینی ورقه‌ای یا نان لواش) دم می‌کنیم. پس از اینکه ماهیچه‌ها پخته شدند، نمک و زعفران دم‌کشیده را به آنها اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا جا بیفتد.

مرحله هفتم

زمانی که آب ماهیچه‌ها به اندازه مناسب رسید، زیر گاز را خاموش کرده و ماهیچه‌ها را کنار برنج در ظرف‌های مناسب سرو می‌کنیم. اگر بوی ماهیچه اذیتتان کرد، می‌توانید در حین پخت از دو عدد برگ بو استفاده کنید و هنگام سرو آنها را خارج کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا