مواد لازم

مواد لازم و آموزش شوید پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و راحت ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری این دستور آشپزی، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد کامل
هویج ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ادویه کاری و دارچین به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شوید پلو با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن شوید پلو با مرغ، ابتدا پیازها را به صورت خلالی برش می‌زنیم و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس مقداری دارچین، کاری، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را همراه با ادویه‌ها کمی تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ رب بهتر شود و طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله سوم

حالا تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. سپس فلفل دلمه‌ای و هویج را به صورت دلخواه خرد کرده و اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، ۲ لیوان آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مرغ به خوبی بپزد. در این حین به سراغ آماده کردن شوید پلو می‌رویم. برای این کار، باید برنج را بسته به نوع آن، ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چای‌خوری نمک به آب جوش اضافه کرده و بعد برنج خیس شده را اضافه می‌کنیم.

“““html

می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه برنج برای ۷ تا ۱۰ دقیقه اولیه پخته شد، آن را آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. حالا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی شعله قرار می‌دهیم. برای تهیه ته‌دیگ از سیب‌زمینی یا نان لواش استفاده می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برنج را روی ته‌دیگ می‌ریزیم و مقداری شوید خشک روی آن می‌پاشیم. به همین شکل برنج و شوید خشک را به صورت لایه‌لایه در قابلمه می‌ریزیم (لایه آخر برنج است)، سپس درب قابلمه را می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می‌دهیم شوید پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. بعد از اینکه یک ساعت از پخت مرغ گذشت، تکه‌های مرغ را از قابلمه بیرون می‌آوریم و استخوان‌ها و قسمت‌های اضافی آن را جدا می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا گوشت مرغ را به صورت دلخواه خرد کرده و دوباره آن را به قابلمه همراه با سس برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا کاملاً غلیظ شود. در ۳۰ دقیقه آخر پخت مرغ، زعفران دم‌کرده را هم اضافه کرده و می‌گذاریم تا مرغ به خوبی مزه‌دار شود.

مرحله دهم

در این مرحله پس از اینکه شوید پلو دم کشید، آن را در یک ظرف مناسب می‌کشیم. سپس مرغی که کاملاً غلیظ شده را به دلخواه روی شوید پلو ریخته یا به صورت لایه‌ای در وسط آن سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش شوید پلو با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا