مواد لازم و آموزش شکلات آلمانی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شکلات آلمانی
شکلات آلمانی یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه است که با طعمهای مختلف درست میشود. در ادامه همراه سایت رضیم باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شکلات را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه شکلات آلمانی | |
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر کاکائو | ½ پیمانه |
زست پوست پرتقال | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو و پسته | به مقدار کافی |
آموزش تهیه شکلات آلمانی
مرحله اول
برای شروع تهیه شکلات آلمانی خوشمزه، اول مغز گردو و پسته را با چاقو به تکههای کوچکی خرد میکنیم. سپس بیسکویتهای پتی بور را در مخلوطکن ریخته و آنها را خوب میکس میکنیم تا کاملاً له شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، کره و پودر کاکائو را در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس منتظر میمانیم تا کره ذوب شود و بعد هم میزنیم تا پودر کاکائو با کره خوب ترکیب شود.
مرحله سوم
حالا در یک کاسه مناسب، تخممرغها و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی به مدت کوتاهی هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. سپس این مخلوط را به ترکیب کره اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله باید مخلوط تخممرغ را سریعاً هم بزنیم تا تخممرغها بپزند. اگر خیلی آرام هم بزنید، ممکن است تخممرغها در حرارت پخته شوند. وقتی شکر به خوبی حل شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله پنجم
در این قسمت، پرتقال را شسته و با رنده ریز پوست آن را رنده میکنیم. سپس بیسکویت پودر شده، مغزیجات و زست پرتقال را به مایه شکلات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
حالا قالبی که انتخاب کردهایم را با کیسه فریزر میپوشانیم و مایه شکلات را درون آن میریزیم. با پشت قاشق خوب فشردهاش میکنیم تا همه مواد با هم مخلوط و فشرده شوند. سپس دوباره با کیسه فریزر روی شکلات را میپوشانیم.
مرحله هفتم
در نهایت، قالب را برای ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شکلات به خوبی سفت شود. پس از این زمان، قالب را از یخچال بیرون آورده و شکلات را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و میتوانیم آن را به دلخواه تزئین کنیم. نوش جان!