مواد لازم و آموزش شکلات حبه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شکلات حبه ای
شکلات حبهای یک نوع شکلات خوشمزه است که میتوانید به جای قند و دیگر شیرینیها از آن استفاده کنید. این شکلاتهای کوچک و حبهای برای پذیرایی بسیار زیبا و شیک هستند و ساختن آنها هم راحت و سریع است. اگر میخواهید با تمام مراحل تهیه شکلات حبهای آشنا شوید، ادامه این مطلب را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شکلات حبه ای | |
بیسکوئیت پودر شده | ۱ پیمانه |
شیرخشک قنادی شیرین | ۱ پیمانه |
شکلات تختهای خرد شده | ۱ پیمانه |
آموزش شکلات حبه ای
مرحله اول
ابتدا یک تابه روی حرارت ملایم بگذارید و شیر خشک را در آن بریزید. آن را تفت دهید تا رنگش قهوهای شود. باید با قاشق به طور مرتب هم بزنید تا نسوزد. بعد از اینکه شیرخشک قهوهای شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
نکته: شیرخشک را حتماً در تابه ضخیم و روی حرارت کم تفت دهید و مدام هم بزنید تا بهم نچسبد. اگر به هم چسبید، با گوشتکوب یا غذاساز آنها را دوباره پودر کنید.
مرحله دوم
حالا بیسکوئیتهای ساده یا شکلاتی (بهتر است بیسکوئیتهای با طعم کاکائو یا قهوه انتخاب کنید) را در مخلوطکن یا میکسر بریزید و ریز کنید تا یکدست شوند. اگر میکسر ندارید، با گوشتکوب دستی هم میتوانید آنها را پودر کنید.
مرحله سوم
اکنون مقداری شکلات تختهای را خرد کرده و در ظرفی بریزید. آن را با بخار کتری ذوب کنید و به آرامی هم بزنید. بعد از ذوب شدن، مقداری روغن مایع هم به شکلات اضافه کنید تا کمی رقیقتر و روانتر شود.
مرحله چهارم
سپس یک ظرف بزرگ بیاورید و شیرخشک تفت داده شده و بیسکوئیت پودر شده را در آن ریخته و هم بزنید. بعد شکلات ذوب شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به هم بچسبند و بافت آن صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا در یک قالب سیلیکونی که حفرههای آن به اندازه حبه قند باشد، مقداری پودر بیسکوئیت بریزید و سپس از مخلوط مواد شکلاتی را در حفرهها بریزید تا پر شوند.
مرحله ششم
قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا شکلاتها سفت شوند. بعد از این مدت، با احتیاط شکلاتهای حبهای را از قالب بیرون آورده و در یک ظرف بگذارید.
مرحله هفتم
اگر میخواهید شکلاتها را برای مدت طولانی نگه دارید، آنها را در یک ظرف شیشهای محکم بسته و در یخچال قرار دهید. این شکلاتها ماندگاری خوبی دارند و شما میتوانید چند روز قبل از استفادهتان آنها را آماده کنید.