آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شکلات مغزدار قهوه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شکلات مغزدار قهوه

شکلات مغزدار قهوه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع شکلات در دنیا است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله شکلات مغزدار قهوه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شکلات مغزدار قهوه
شکلات تخته‌ای ۵۰۰ گرم
روغن نارگیل ۱ قاشق مرباخوری
کرمفیل شیری به مقدار لازم
پودر قهوه فوری و نسکافه به میزان لازم

آموزش شکلات مغزدار قهوه

مرحله اول

اول از همه، می‌توانید از شکلات تلخ یا شکلات سکه‌ای استفاده کنید. برای شروع، شکلات تخته‌ای را به تکه‌های کوچک خرد کنید تا راحت‌تر ذوب شود.

مرحله دوم

حالا تکه‌های شکلات را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید تا به آرامی با روش غیرمستقیم ذوب شود. مهم است که شکلات را در ظرف تمیزی بریزید و از ورود آب به آن جلوگیری کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه شکلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید. حالا کمی روغن نارگیل و پودر قهوه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات روان و یکدست شود. این شکلات را می‌توانید داخل قالب‌های مخصوص بریزید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که بهتر است از قالب شکلات با کیفیت استفاده کنید. با یک قلمو، قالب را به طور یکنواخت با شکلات آغشته کنید و سپس آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود.

مرحله پنجم

در زمانی که شکلات در یخچال است، به سراغ کرمفیل بروید. پودر قهوه و دانه‌های نسکافه را با پشت قاشق کمی له کنید و این پودر را به کرمفیل اضافه کنید تا طعم قهوه در آن خوب مخلوط شود. حتماً آن را به خوبی هم بزنید.

مرحله ششم

برای پر کردن شکلات‌ها، از قیف مخصوص شکلات‌سازی استفاده کنید (نیازی به ماسوره نیست). کرمفیل را در قیف ریخته و آن را داخل شکلات‌هایی که از قبل منجمد شده‌اند، بریزید. سپس با شکلات ذوب شده روی آن را بپوشانید.

مرحله هفتم

مهم است که تمام سطح شکلات ها به خوبی پوشانده شود. شکلات‌ها را دوباره در یخچال یا فریزر قرار دهید تا به خوبی سفت شوند. بعد از اینکه شکلات‌ها کاملاً سفت شدند، می‌توانید به راحتی آن‌ها را از قالب جدا کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا