مواد لازم و آموزش شیروان پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شیروان پلو
برنج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در تمام دنیا است. این غذا به روشهای مختلفی پخته و سرو میشود. برنجهای مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آنها ترکیب میشود، متفاوت هستند و به جای سرو جداگانه خورش و برنج، هر دو با هم تهیه و سرو میشوند که مورد استقبال زیادی قرار میگیرد. در این دستور، برنج با پوره گوجه و پیاز داغ پخته میشود. تهدیگ این برنج با مرغ تهیه میشود که تکههای مرغ در کف قابلمه پخته و کمی برشته میشوند. این برنج زیبا و خوشمزه به صورت قالبی سرو میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله شیروان پلو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیروان پلو | |
مرغ | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی بزرگ گوشتی | ۳ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
پیاز داغ | ۱ عدد |
نعنای خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
آموزش شیروان پلو
مرحله اول
برای تهیه شیروان پلوی خوشمزه، در ابتدا مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و ادویه مزهدار میکنیم. سپس گوجهفرنگیها را به خوبی شسته و در دستگاه غذاساز پوره میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را شسته و پوست میکنیم و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ میکنیم.
مرحله سوم
وقتی که پیازها کاملاً سرخ و طلایی شد، پوره گوجه را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. به مواد داخل قابلمه، نمک، فلفل و نعناع خشک اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت کم، آب گوجه تبخیر شود.
مرحله چهارم
برنج را یک ساعت قبل با آب و نمک خیس کردهایم، به مخلوط اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم. سپس حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم. یک قابلمه دیگر برمیداریم و در کف آن کمی روغن میریزیم. سپس تکههای مرغ را در کف قابلمه قرار میدهیم.
مرحله پنجم
سپس برنج و گوجه ترکیب شده را روی مرغ میریزیم. دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و با حرارت بالا میگذاریم بپزد. وقتی که کمی جوشید و آب آن کم شد، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا برنج دم بکشد.
مرحله ششم
کمی زعفران دم کشیده به برنج در حال دم اضافه میکنیم. همچنین میتوانیم مقداری کره یا روغن حیوانی را در حین دم کشیدن به برنج اضافه کنیم. بعد از حدود یک ساعت، برنج کاملاً دم کشیده و آماده است. قابلمه را درون یک دیس برمیگردانیم و سرو میکنیم.