آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی آجیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی آجیلی

شیرینی آجیلی یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی‌ها و مراسم‌های خاص بسیار مناسب است. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی آجیلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آجیلی
آرد ¾ پیمانه
پودر قند ½ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکلات سفید و مغزیجات برای تزئین

دستور تهیه شیرینی آجیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی آجیلی، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون آورده و بگذارید به دمای اتاق برسد. سپس ۳ قاشق غذاخوری از آرد را جدا کرده و به آن نشاسته ذرت بیفزایید.

مرحله دوم

سپس مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کنار بگذارید. کره نرم شده را در یک کاسه بریزید و پودر قند را روی آن الک کنید. با همزن برقی، آنها را با سرعت بالا خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

وقتی مخلوط کره و پودر قند کاملا کرمی و سفید شد، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند. سپس کاسه را چند بار دور بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله چهارم

اکنون مواد خشک را کم‌کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید. مقداری از خمیر را جدا کرده و در دست گرد کنید، اگر خمیر ترک نداشت یعنی آماده است.

مرحله پنجم

خمیر را در یک کیسه فریزر بگذارید و با وردنه به ضخامت ۱ تا ۲ میلی‌متر باز کنید، سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کنید.

مرحله ششم

خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با قالب دلخواه برش بزنید. سپس با قالب کوچک‌تری، وسط خمیرها را سوراخ کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرها را در آن بچینید.

مرحله هفتم

اکنون خمیرها را ۱۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا استراحت کنند. در همین زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده تا گرم شود. سپس سینی را در وسط فر قرار دهید.

مرحله هشتم

اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزند تا کاملا آماده شوند. سپس سینی را از فر خارج کرده و بگذارید شیرینی‌ها کاملا خنک شوند.

مرحله نهم

حالا شکلات سفید را بنماری ذوب کنید و روی شیرینی‌ها بریزید. با مغزیجات خرد شده یا گل محمدی تزئین کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا