آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی آردی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی آردی

شیرینی آردی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم است که بافتی ترد دارد. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چطور این شیرینی را درست کنید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آردی
آرد قنادی ۳ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یا اسانس هل ¼ قاشق چایخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی آردی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی آردی خوشمزه، اول از همه فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. حالا روغن جامد را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و بعد پودر قند را روی آن الک می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مخلوط روغن جامد را با یک همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا سفید و خامه‌ای شود. سپس وانیل و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و آرد را سه بار الک می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را آرام آرام به مخلوط اضافه می‌کنیم و با نوک انگشت ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست بیاید که به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه با نوک انگشت ورز می‌دهیم.

مرحله چهارم

از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ جدا می‌کنیم و با دستان خود گرد می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای گرد شده را با کمی فاصله از هم در آن قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا شکر را با آب جوش در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا شکر حل شود. سپس مقداری از این مخلوط را با برس یا نوک انگشت روی خمیرها می‌مالیم و کمی تخم خرفه روی آنها می‌پاشیم.

مرحله ششم

سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۳ دقیقه با حرارت پایین بپزند. سپس حرارت پایین را خاموش کرده و مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می‌پزیم تا روی شیرینی‌ها ترک بخورد.

مرحله هفتم

پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنیم، اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شوند. در نهایت شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با چای سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا