مواد لازم و آموزش شیرینی اتابکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی اتابکی
شیرینی اتابکی یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای مهمانیها و پذیرایی استفاده میشود. اگر دنبال یک دستورپخت کامل از شیریتی خوشمزه هستید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی اتابکی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن صاف قنادی | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ½ لیوان |
آرد سفید | ۲۰۰ گرم |
آرد برنج | ۲۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی اتابکی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی اتابکی خوشمزه، ابتدا تخممرغ را به همراه وانیل و پودر قند در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن برقی یا دستی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه این مواد را هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن را به همراه پودر هل و زعفران اضافه کنید و مواد را به اندازهای هم بزنید که یکدست شود. سپس آرد سفید را الک کرده و روی مخلوط اضافه کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا آرد برنج را الک کنید و روی مخلوط بریزید. سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. در این مرحله، فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
مرحله چهارم
اکنون باید روی سطح کار را با آرد پاشی کنید. سپس خمیر را روی سطح کار بگذارید و کمی ورز دهید. بعد، خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه، قالب بزنید.
مرحله پنجم
سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی آن را چرب کنید. حالا خمیرهای قالبزده را به آرامی در سینی بچینید و به دلخواه کمی خلال پسته یا سیاهدانه روی آنها بپاشید.
مرحله ششم
در آخر، سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند. وقتی اطراف شیرینیها طلایی شد، آنها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند. سپس میتوانید آنها را در ظرف دلخواه بچینید.