آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی ادویه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی ادویه‌ای

شیرینی ادویه‌ای یکی از نوع‌های شیرینی خوشمزه و خوش‌عطر است که با ادویه‌های مختلف درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی ادویه‌ای، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ادویه‌ای
آرد سفید ۲۳۰ گرم
شیر ولرم ۷۵ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
شکر دانه ریز ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ¼ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم رومال
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو دارک ½ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی ادویه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی ادویه‌ای خوشمزه، ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس شیر ولرم را با شکر و روغن مایع در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با قاشق خوب هم می‌زنیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس ۳۰ گرم از آرد را جدا می‌کنیم و بقیه آرد را با پودر کاکائو، پودر دارچین، پودر زنجبیل و پودر فلفل قرمز از الک عبور می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا مواد خشک را سه بار الک کرده و کم‌کم به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. اگر خمیر چسبنده بود، از آردی که جدا کرده بودیم، بیشتر استفاده می‌کنیم.

مرحله

“““html

مرحله چهارم

خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار داده و با استفاده از وردنه به ضخامت ۵ میلی‌متر به شکل مستطیل باز می‌کنیم. اکنون مواد رومال را آماده می‌کنیم، برای این کار زرده تخم‌مرغ و شیر را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا پودر کاکائو را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مایه رومال کاملاً یکدست شود. سپس روی خمیر را با این مایه به خوبی پوشش می‌دهیم و می‌توانیم با چنگال روی آن طرح بزنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، لبه‌های کاتر دالبری را چرب کرده و خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کمی روغن روی آن می‌زیم. حالا خمیرهای برش خورده را در سینی قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر بمانند تا کاملاً پخته و اطراف آنها طلایی شود. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنیم، اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شوند سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در نهایت شیرینی‌ها را همراه با چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا