مواد لازم و آموزش شیرینی ارده و خرما خانگی (مرحله به مرحله)

روش تهیه شیرینی ارده و خرما
شیرینی ارده و خرما یکی از خوراکیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که میتوانیم به عنوان میانوعدهای مغذی از آن استفاده کنیم. برای مشاهده مرحله به مرحله آموزش تهیه این شیرینی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ارده و خرما | |
ارده | ½ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
پودر قند | ½ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ پیمانه |
خرمای بدون هسته | به مقدار کافی |
گردو | به مقدار کافی |
آموزش تهیه شیرینی ارده و خرما
مرحله اول
برای شروع، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را کاملاً با کاغذ روغنی میپوشانیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، ارده و روغن مایع را در یک کاسه میریزیم و با استفاده از همزن برقی یا دستی آنها را خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. بعد از آن، پودر هل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله سوم
پس از مخلوط شدن کامل مواد، آرد را به آرامی روی آنها الک میکنیم و با استفاده از یک لیسک آنها را مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست ایجاد شود که به دست نچسبد. وقتی خمیر جمع شد، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم.
مرحله چهارم
حالا به اندازه یک گردو از خمیر برمیداریم و آن را با کف دست صاف میکنیم. سپس مقدار کمی مغز گردو و خرمای بدون هسته را در وسط خمیر میگذاریم و آن را به شکل گرد جمع میکنیم.
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام خمیر را آماده کرده و در سینی فر میچینیم. اگر میخواهیم شیرینیمان زیباتر به نظر بیاید، میتوانیم آنها را ابتدا در کنجد بغلتانیم و بعد در سینی قرار دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا شیرینیها خوب پخته شوند. بعد از پخت، شیرینیها را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملاً خنک شوند. سپس آنها را در ظرف دلخواهمان میچینیم.