آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی اسمارتیزی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی اسمارتیزی

شیرینی اسمارتیزی یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل درست کردن شیرینی اسمارتیزی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اسمارتیزی
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۹۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری
اسمارتیز به مقدار کافی

آموزش شیرینی اسمارتیزی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی اسمارتیزی خوشمزه، ابتدا باید کره را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرد تا نرم شود.

مرحله دوم

کره نرم شده را به همراه پودر قند، وانیل و تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی روی دور تند به مدت یک دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس پودر کاکائو و پودر قهوه را از الک رد کنید.

مرحله سوم

حالا مخلوط پودر کاکائو و پودر قهوه را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه دیگر بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

مخلوط آرد و بکینگ پودر را از الک رد کنید و این کار را سه بار تکرار کنید. سپس آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله پنجم

اکنون روی سطح کار یک کیسه فریزر بگذارید، سپس خمیر را روی کیسه قرار دهید و مجدداً روی خمیر را با کیسه بپوشانید…

“`

ما یک کیسه فریزر را روی سطح خمیر قرار می‌دهیم. بعداً خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر پهن می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کیسه فریزر را از روی خمیر برمی‌داریم و خمیر را با کاتر یا چاقو به شکل دلخواه برش می‌زنیم. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا فر به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و برش‌های خمیر را روی کاغذ قرار می‌دهیم. بعد از آن، شکلات‌های اسمارتیز را روی خمیرها قرار می‌دهیم و کمی فشار می‌دهیم تا درون خمیر فرو بروند و محکم شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله، سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. پس از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

در نهایت، بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنیم، اجازه می‌دهیم که کاملا خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم. می‌توانید شیرینی‌های اسمارتیزی را همراه با چای زعفرانی یا قهوه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش شیرینی اسمارتیزی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا