آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی اسکون شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی اسکون شکلاتی

شیرینی اسکون شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف است که در طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اسکون شکلاتی
آرد ۲۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک ۱ گرم
کره سرد ۸۰ گرم
شیر سرد ۸۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکلات صبحانه ۷۵ گرم
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی اسکون شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اسکون شکلاتی ابتدا آرد و بکینگ پودر را در الک می‌ریزیم و سپس در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم. بعد از آن نمک و شکر را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مخلوط آرد را در غذاساز می‌ریزیم. سپس کره سرد را با چاقو به تکه‌های کوچک تقسیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از آن مخلوط آرد و کره را میکس می‌کنیم تا به صورت خرده نان درآید.

مرحله سوم

حالا وانیل و شیر سرد را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و میکس می‌کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست بیاید. یادتان باشد که خمیر را زیاد هم نزنید؛ وقتی خمیر در غذاساز جمع شد، هم زدن را متوقف می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را روی یک سطح تمیز می‌ریزیم و کمی ورز می‌زنیم تا یکدست شود.

در ابتدا، سطح کار را با آرد کمی می‌پوشانیم تا خمیر به آن نچسبد. سپس خمیر را روی این سطح می‌گذاریم. بعد از آن خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم تا شکلی به صورت مستطیل بگیرد.

مرحله پنجم

اکنون شکلات صبحانه را روی بخار ملایم کتری قرار می‌دهیم تا به آرامی ذوب شود. بعد از اینکه شکلات ذوب شد، آن را روی خمیر می‌ریزیم و با کمک یک پالت، خوب پخش می‌کنیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.

مرحله ششم

در این مرحله، هر قسمت خمیر را از وسط برش می‌زنیم. سپس خمیر را به شکلی می‌پیچیم که شکلات صبحانه داخل آن باشد. برش‌های خمیر را روی هم می‌گذاریم تا تمام خمیر چهار لایه شود.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به اندازه و شکلی که دوست داریم برش می‌زنیم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، برش‌های شیرینی را در سینی فر قرار می‌دهیم. برای تهیه موادی که روی شیرینی‌ها بمالیم، ابتدا زرده تخم‌مرغ را از سفیده آن جدا کرده و زرده را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله نهم

اکنون زعفران دم‌کرده را به زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس با یک برس، این مواد را روی سطح شیرینی‌ها می‌مالیم.

مرحله دهم

حالا به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت یک ساعت در یخچال بمانند تا سفت شوند. پس از این زمان، سینی را از یخچال بیرون می‌آوریم و در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله یازدهم

اکنون به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۲۵ دقیقه در فر بمانند تا روی آن‌ها طلایی و خوش‌رنگ شود و خوب پخته شوند. بعد از گذشت این زمان، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم شیرینی‌ها خنک شوند.

مرحله دوازدهم

در نهایت، یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب می‌کنیم و شیرینی‌های اسکون شکلاتی را داخل آن قرار می‌دهیم. در آخر، این شیرینی‌ها را با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش شیرینی اسکون شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا