آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی الجزایری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی الجزایری

شیرینی الجزایری یکی از آن شیرینی‌هاست که می‌توان در شب عید درست کرد. این شیرینی بسیار ساده تهیه می‌شود و نیاز به مواد پیچیده ندارد و در فر پخته می‌شود. این شیرینی‌ها ترد و خوشمزه هستند و طعم خاص گلاب در آنها حس می‌شود. این شیرینی از دو قسمت تشکیل شده است: خمیر و مواد میانی. در مواد میانی از بادام زمینی، پودر نارگیل و تخم‌مرغ استفاده می‌شود که به آن قدرت و طعم می‌دهد. خمیر آن هم خیلی ساده و شبیه به خمیر تارت تهیه می‌شود و تخم‌مرغ ندارد. اگر می‌خواهید تا ادامه آموزش شیرینی الجزایری را ببینید، با ما همراه باشید.

“““html

مواد لازم شیرینی الجزایری
آرد ۳ پیمانه ( ۲۵۰ گرم)
کره ذوب شده ۱ پیمانه ( ۷۰ گرم)
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب و گلاب به مقدار لازم
نمک کمی
مواد میانی
بادام زمینی آسیاب شده ۳ پیمانه
پودر نارگیل نصف پیمانه
شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
پوست لیمو کمی
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کره ذوب شده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بادام و مروارید های نقره‌ای برای تزیین
گلاب یا عسل به مقدار لازم

آموزش شیرینی الجزایری

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی خوشمزه به سبک الجزایری، اول از همه آرد را الک می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد نمک، شکر و وانیل را هم به آرد اضافه می‌کنیم. کره را روی بخار کتری می‌گذاریم تا ذوب شود و آن را به آرد اضافه کرده و همه این مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا کم کم آب یا گلاب را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و یک‌دست درست شود که به دست نچسبد. روی خمیر را با فویل می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. سپس یک کاسه برمی‌داریم و بادام زمینی و پودر نارگیل را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

پوست لیمو را رنده کرده و با وانیل مخلوط می‌کنیم. بکینگ پودر را هم به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کره ذوب شد، آن را به مواد می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم. وقتی مواد تماماً مخلوط شد، تخم‌مرغ‌ها و زرده‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد خوب هم می‌زنیم تا یک مخلوط نرم و چسبناک به دست بیاید. روی سطح کار را آرد می‌پاشیم. خمیری که در یخچال استراحت کرده را خارج کرده و به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. روی سطح کار کمی نشاسته می‌پاشیم.

مرحله پنجم

یکی از خمیرها را با وردنه به آرامی پهن می‌کنیم. سپس با استفاده از کاتر دلخواه برش می‌زنیم. از مواد میانی حدود ۵۰ گرم برمی‌داریم، گرد کرده و در وسط خمیرها قرار می‌دهیم. سپس خمیر را مانند کاسه جمع می‌کنیم.

مرحله ششم

با درب بطری یا هر وسیله دیگری که بخواهید روی شیرینی‌ها نقش می‌زنیم. در ادامه فر را از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس یک سینی فر برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

شیرینی‌ها را داخل سینی می‌گذاریم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا پخته و روی آن طلایی شود. بعد از آن، شیرینی‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و روی آنها را با عسل یا گلاب مرطوب می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا