آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی الستین خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی الستین

شیرینی الستین یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که در شب عید درست می‌شود. این شیرینی را می‌توان با مواد بسیار ساده تهیه کرد. شیرینی الستین نمونه‌ای از شیرینی‌های ساده و مغذی است که مغز گردو، پودر نارگیل و کنجد در آن به کار رفته و طعمی بسیار دلپذیر دارد. این شیرینی را می‌توان به مدت ۱۰ روز در یخچال و در یک ظرف دربسته نگهداری کرد. ظاهر زیبا و خوش طعم بودن آن، دلیل خوبی برای سرو کردن در مهمانی‌هاست. برای دیدن نحوه تهیه این شیرینی خوشمزه در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی الستین
روغن صاف ۱۰۶ گرم
پودر قند ۴۷ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳۴ گرم
خامه یا بستنی ۱۳ گرم
روغن مایع ۷ گرم
وانیل کمی
رنگ زعفرانی یا زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
مواد میانی
عسل به مقدار لازم
پودر گردو ۳ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
کنجد ۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت شیرینی الستین

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی الستین، اول از همه، تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با یک چنگال خوب هم بزنید. سپس ۳۴ گرم از آن را جدا کنید. در یک کاسه دیگر، روغن صاف، تخم‌مرغ و پودر قند را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، بعد از اینکه مواد را خوب هم زدید و یکدست شد، خامه، وانیل و رنگ زعفرانی یا زعفران دم کرده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

مرحله سوم آموزش شیرینی الستین

با
“““html

این خمیر برای تهیه انواع تارت، شیرینی‌های آلمانی و فرانسوی، اسلایس‌های مغزی و بیسکویت‌های شکری مناسب است. به عبارتی، این خمیر مانند آچار فرانسه برای قنادی‌ها عمل می‌کند. در ادامه، خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی خنک شود.

مرحله چهارم

حال روغن مایع را به خمیر اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا روغن به خوبی در خمیر جذب شود. در این مرحله، خمیر چسبناک می‌شود. بعد آن را داخل نایلون گذاشته و حدود ۱۰ دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود. اگر خمیر به اندازه کافی چسبناک نبود، نیازی به گذاشتن در فریزر ندارد و می‌توانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

مرحله پنجم

یک نایلون روی میز کار پهن می‌کنیم. سپس خمیر را روی آن گذاشته و یک نایلون دیگر روی آن می‌گذاریم و با وردنه آن را باز می‌کنیم. بر روی خمیر شیارهای زیبایی ایجاد می‌کنیم تا شیرینی‌ها زیباتر به نظر برسند. سپس خمیر را برگردانده و قسمت ناهموار آن را زیر قرار می‌دهیم. با استفاده از یک پیتزا بر، آن را به شکل مربع برش می‌زنیم.

مرحله ششم آموزش شیرینی الستین

در این مرحله، برای تهیه مواد میانی از هر نوع مغزی که دوست داشته باشیم، استفاده می‌کنیم. در اینجا، پودر گردو، نارگیل و کنجد را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم. سپس کمی عسل به آن اضافه می‌کنیم تا خمیری سفت به دست آید.

مرحله هفتم

فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت حدود ۱۰ دقیقه روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک سینی فر برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی روغن روی آن می‌زنیم. از مخلوط مغزی به اندازه یک فندق بزرگ گرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس توپک‌های مغزی را در وسط خمیر مربع گذاشته و مثل بقچه، چهار طرف خمیر را به سمت بالا تا می‌کنیم و می‌بندیم. بعد شیرینی را برمی‌گردانیم و داخل سینی فر می‌گذاریم. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها پخته شوند.

مرحله نهم آموزش شیرینی الستین

زمانی که لبه‌های شیرینی‌ها طلایی رنگ شد، پخت آن‌ها کامل شده است. سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. بعد از روی کاغذ روغنی برمی‌داریم. با یک فرچه، عسل گرم را روی آن‌ها می‌مالیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش شیرینی الستین خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا