مواد لازم و آموزش شیرینی الماسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی الماسی
شیرینی الماسی یکی از شیرینیهایی است که در شب عید معمولاً درست میشود. این شیرینی را میتوان با مواد خیلی ساده درست کرد و به خاطر طعم خوشمزهاش محبوب است. داخل این شیرینیها حفرههایی وجود دارد که میتوان آنها را به دلخواه با مواد مختلف پر کرد. در این دستور پیشنهاد میشود که داخل حفرهها را با شکلات صبحانه پر کنید.
مواد لازم شیرینی الماسی | |
کره یا روغن جامد | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان سرخالی |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آرد قنادی | ۳٫۵ لیوان |
شکر برای روی شیرینی | به مقدار کافی |
پودر کاکائو | ۴ قاشق غذاخوری سرخالی |
دستور پخت شیرینی الماسی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی الماسی خوشمزه، ابتدا کره را به شکل مکعبهای کوچک برش میدهیم و درون یک کاسه میریزیم. سپس پودر قند را داخل آن الک میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود.
مرحله دوم
حالا تخممرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. در این مرحله پودر کاکائو را اضافه میکنیم. باید دقت کنیم که پودر کاکائو آنقدر باشد که رنگ خمیر شکلاتی شود، اما نباید زیاد شود چون ممکن است تلخ شود.
مرحله سوم
حالا آرد را کمکم به مخلوط اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست بیاید. نباید زیاد خمیر را ورز داد. از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و با دست گلوله میکنیم.
مرحله چهارم
در مرحله بعد، با انگشت وسط گلولهها را حفره میکنیم. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و شیرینیها را روی آن میچینیم. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردهایم و سینی را داخل فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا میگذاریم شیرینیها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. وقتی پختند، از فر خارج میکنیم و میگذاریم کمی خنک شوند. سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و حفرهها را با شکلات صبحانه پر میکنیم. در پایان، شیرینیها را در ظرف مناسب سرو میکنیم.