آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی انگشتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی انگشتی

شیرینی انگشتی یکی از نوع‌های شیرینی‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی نرم و لطیف است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله‌به‌مرحله‌ی این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی انگشتی
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آب ۳۰ میلی‌لیتر
شکلات به مقدار کافی
پودر گل محمدی به مقدار کافی
پودر فندق ۴۰ گرم

آموزش شیرینی انگشتی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی انگشتی خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.

مرحله دوم

بعد از این زمان، کره نرم شده را با پودر قند در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی برای ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط روشن و حجیم شود.

مرحله سوم

حالا آرد، آرد برنج، آب و پودر فندق را به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا خمیری نرم به دست بیاید. اگر خمیر خیلی شل بود، مقداری آرد بیشتر اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال می‌گذاریم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را بیرون می‌آوریم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله ششم

سپس یک سینی را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقداری از خمیر را برمی‌داریم و به شکل انگشتی یا لوله‌ای در می‌آوریم و روی کاغذ روغنی می‌گذاریم. این کار را تا تمام شدن خمیر ادامه می‌دهیم.

مرحله هفتم

سینی را در وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم شیرینی به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند.

مرحله هشتم

در این حین، شکلات را روی بخار غیرمستقیم ذوب می‌کنیم و سپس در یک قیف یکبار مصرف می‌ریزیم و وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، روی آن‌ها به شکل دلخواه شکلات می‌ریزیم.

مرحله نهم

در نهایت روی شیرینی‌ها مقداری پودر گل محمدی می‌پاشیم و آن‌ها را در یک ظرف قرار می‌دهیم. این شیرینی‌ها را می‌توانیم به عنوان میان وعده با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا