مواد لازم و آموزش شیرینی بادامی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی بادامی
شیرینی بادامی یکی از شیرینیهای محبوب است که اغلب در شب عید درست میشود. این شیرینی قابل تهیه با مواد بسیار ساده است و با طعمی خوشمزه و مغزدار شناخته میشود. خمیری که برای این شیرینی درست میشود، از پودر بادام و هل تهیه میشود، که هم خوشمزه و هم مغذی است. همچنین میتوان این شیرینی را برای مدت دو ماه در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه شیرینی بادامی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بادامی | |
روغن جامد | ۱۳۰ گرم |
پودر قند | ۱۱۰ گرم |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر بادام | ۶۰ گرم |
آرد | ۳۳۰ گرم |
خلال پسته | جهت تزیین |
آموزش شیرینی بادامی
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه با طعم بادام، ابتدا یک کاسه بگذارید و روغن، پودر قند و پودر هل را که الک کردهاید، داخل آن بریزید. سپس با همزن برقی آنها را بزنید تا رنگ آنها سبک و سفید شود. حالا پودر بادام را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا آرد را دو بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید. با نوک انگشتان خمیر را به هم جمع کنید. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون این کار باعث سفت شدن آن میشود. خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار داده و به ضخامت نیم سانت باز کنید.
مرحله سوم
سپس با یک کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. معمولاً شیرینیهای بادامی را در شکل اشک درست میکنند. اگر زمانی که خمیر را باز میکنید، متوجه ترکهایی روی آن شدید، میتوانید با دست آنها را صاف کنید و دوباره با وردنه باز کنید.
مرحله چهارم
حالا فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (یا ۷۵ درجه سانتیگراد در فر گازی) روشن کنید تا کاملاً گرم شود. سینی فر را بردارید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله پنجم
در این مرحله، شیرینیهایی که قالب زدهاید را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند. این نکته را فراموش نکنید که شیرینیها نباید در فر تغییر رنگ دهند.
مرحله ششم
پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید تا کامل سرد شود. این زمان تقریباً بین ۳ تا ۴ ساعت طول میکشد. بعد از اینکه سرد شد، میتوانید شیرینیها را از هم جدا کنید و در ظرفی دربسته نگهداری کنید که برای دو ماه تازه میمانند.