مواد لازم و آموزش شیرینی بادامی کاوالا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی بادامی کاوالا
شیرینی بادامی کاوالا یک نوع شیرینی سنتی و لذیذ از ترکیه است که معمولاً برای مهمانیها و پذیرایی آماده میشود. در ادامه، مراحل کامل و آسان تهیه این شیرینی را در سایت رضیم مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم برای شیرینی بادامی کاوالا | |
بادام | ۱ پیمانه |
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱۰ گرم |
آرد | ۱ پیمانه |
آموزش شیرینی بادامی کاوالا
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.
مرحله دوم
پس از این مدت، پوست بادامها را جدا کنید و مغزشان را در غذاساز بریزید و به صورت درشت پوره کنید. سپس آرد را ۳ بار الک کنید.
مرحله سوم
آرد و پوره بادام را در یک تابه مناسب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ بدهد. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
اجازه دهید مخلوط آرد و بادام کاملاً خنک شود. سپس پودر قند و بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا کره، روغن مایع و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
مرحله ششم
خمیر را زیاد ورز ندهید و با نوک انگشتان جمع کنید تا داغ نشود. روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله هفتم
خمیر را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر باز کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله هشتم
با قالب دلخواه خمیر را برش بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، قرار دهید. سپس سینی را در طبقه وسط فر بگذارید تا شیرینیها برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند.
مرحله نهم
پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید شیرینیها کاملاً خنک شوند. سپس مقداری پودر قند روی آنها الک کنید و با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان!